![]() |
Jakie są poprawne pobrania ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Jakie są poprawne pobrania ? (/Temat-Jakie-sa-poprawne-pobrania-54245) |
Jakie są poprawne pobrania ? - Skipi - 03-06-2012 10:06 Jakie są zasady aby pobranie było dobre i, żeby dostać wypłatę z FC ? Słyszałem, że jak ktoś kto zrobił ankietę i cofnie subsrybcję sms, to wtedy można bana dostać, a jaki ja mam na to wpływ czy ktoś cofnie, czy nie ? RE: Jakie są poprawne pobrania ? - FireMedia - 03-06-2012 14:44 Cofnięcie subskrypcji nie oznacza, że lead był fraud, jednak jeśli oferta wypełniona zostanie na pustym koncie(starter pusty i do wyrzucenia) wtedy lead może zostać uznany za fraud ze strony reklamodawcy. RE: Jakie są poprawne pobrania ? - Skipi - 03-06-2012 14:48 A jeżeli jest subsrybcja odebrania smsa za 6zł i ktoś ma np 4 albo 5 zł. Chodzi mi o kartę prywatną, z której normalnie ktoś korzysta i potem cofnie subsrybcję a mu nic kasy z konta nie zabierze i pobierze plik. Wtedy fraud czy normalny lead ? RE: Jakie są poprawne pobrania ? - pulpet112 - 03-06-2012 15:06 (03-06-2012 14:44)FireCash.org napisał(a): Cofnięcie subskrypcji nie oznacza, że lead był fraud, jednak jeśli oferta wypełniona zostanie na pustym koncie(starter pusty i do wyrzucenia) wtedy lead może zostać uznany za fraud ze strony reklamodawcy. czyli ze jezeli ktos z Polski pobiera moj plik ofertą z PINem i anuluje za kazdym razem subskrypcje to nie dajecie banów ani nie odejmujecie z salda konta??? RE: Jakie są poprawne pobrania ? - Damkofr - 03-06-2012 15:31 zgodziliscie sie na ppadownload.net będą pobierali mi pliki a ja mam za to dostać bana? Ja robie wszystko zgodnie z poradnikiem na stronie ppad.net a więc skoro pasuje wam ta strona to chyba nie powinno byc problemu? RE: Jakie są poprawne pobrania ? - Skipi - 03-06-2012 15:40 I jeszcze jakbyście podali przybliżoną datę wypłaty bo cały czas widzę, że jako ostatni wypłatę dostał Dermen $111.97 i tak już kilka dni jest. RE: Jakie są poprawne pobrania ? - Michał Bereszyński - 03-06-2012 15:41 (03-06-2012 14:44)FireCash.org napisał(a): Cofnięcie subskrypcji nie oznacza, że lead był fraud, jednak jeśli oferta wypełniona zostanie na pustym koncie(starter pusty i do wyrzucenia) wtedy lead może zostać uznany za fraud ze strony reklamodawcy. I tu się mylicie Anulowana subskrypcja = fraud Subskrypcja zrobiona na pustym starterze może ale nie musi być uznana za fraud RE: Jakie są poprawne pobrania ? - pulpet112 - 03-06-2012 15:46 (03-06-2012 15:41)Michał Bereszyński napisał(a):(03-06-2012 14:44)FireCash.org napisał(a): Cofnięcie subskrypcji nie oznacza, że lead był fraud, jednak jeśli oferta wypełniona zostanie na pustym koncie(starter pusty i do wyrzucenia) wtedy lead może zostać uznany za fraud ze strony reklamodawcy. Wiesz, tak mi się wydaję ze wazne na ten temat jest zdanie admina FC bo to on wyplaca pieniądze. A o co tutaj wszystkim chodzi jak nie o pieniadze? A jak na razie admin wypowiedzial sie dokladnie odwrotnie niz ty. Dlatego czekam na jednoznaczna odpowiedz admina... RE: Jakie są poprawne pobrania ? - Michał Bereszyński - 03-06-2012 15:58 Admin nie ma tu nic do gadania tylko sieć reklamowa więc jak już tak potrzebujesz jednoznacznej opinii to proszę napisz do działy bezpieczeństwa w CPALead i się spytaj czy można anulować subskrypcje sms ![]() [email protected] RE: Jakie są poprawne pobrania ? - Skipi - 03-06-2012 16:07 No dobra ale ja mam na to wpływ, że ktoś cofnie suba i przez to będzie fraud, a ja nie dostane wypłaty ? |