![]() |
INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Takeagift Odpowiedzi (/Forum-Takeagift-Odpowiedzi-73) +----- Wątek: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie (/Temat-INFO-Jak-odpowiadac-poprawnie-na-kazde-zadanie-5424) |
INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - Gumowy - 18-04-2010 13:21 Poniżej przedstawiam sposób jak odpowiadać na pytania TAG ze 100% poprawnością ![]() Sposób nr. 1 1. Otwieramy TAG na dwóch kartach przeglądarki. 2. Na obydwóch klikamy "Zdobywaj" i przechodzimy do zadania. 3. Na jednej karcie zostawiamy tekst a na drugiej zaczynamy test. 4. Na jednej karcie mamy pytania, na drugiej odpowiedzi. Zaznaczamy poprawne i gotowe! ![]() Sposób nr. 2 1. Wchodzimy w "Zdobywaj" i przechodzimy do zadania. 2. Zaznaczamy tekst i wklejamy do notatnika. 3. Przechodzimy do odpowiadania, a odpowiedzi sprawdzamy w tekście który wkleiliśmy do notatnika. RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - RaZoR_xD - 18-04-2010 13:25 Spoko ale prościej będzie zajzeć na stronę która prowadzi "Odpowiedzi" http://www.tagsite.eu http://www.odpowiedzi.cba.pl i jeszcze wiele innych są o takiej tematyce ![]() RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - szulakaluble - 18-04-2010 13:36 Co ty piszesz:> ludzie są zbyt leniwi żeby przeczytać ten tekst a ty im każesz otwierać 2 kartę bądź notatnik;P najlepiej dostać gotowe odp.... Ja mam jeszcze jeden sposób najlepszy: czytamy tekst ze zrozumieniem (ktoś nie potrafi raz to i x10) i odpowiadamy:> RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - Elhi4rd - 18-04-2010 13:57 Czytać ze zrozumieniem jest trudniej ![]() RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - aqua-chan - 18-04-2010 14:05 Gumowy sposób 1 jest mojego pomysłu [gdzieś o nim pisałam] no ale spoko ![]() Ja zamiast korzystać z gotowców to używam głowy bo najbardziej to ufam sobie :] RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - Daminn - 18-04-2010 16:35 To nie jest 100% pewności. Temat zbędny chyba każdy wpadł na pomysł tego typu. Jeszcze można Print Screen i do painta, ale komu się chce jak tu są odpowiedzi? RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - Obama - 18-04-2010 19:04 Albo: 1. Czytasz pytania 2. Szukasz informacji o tym co jest tematem pytań 3. Szukasz odpowiedzi na pytania Najczęściej tekst jest z Wikipedii ![]() RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - cinexik - 18-04-2010 19:51 lool. poco czytac? to wszystko jest z wikipedii. jest pytanie o rok? wchodzisz w wikipedie, naciskasz ctrl + g - wpisujesz potrzebny tekst, wyskakuje ci i masz ![]() Pomogłem? daj + RE: INFO: Jak odpowiadać poprawnie na każde zadanie - Piter56 - 19-04-2010 17:52 ja z tego sposobu korzystam od 1 zadania z 1 kwietnia ;p wklejam do word pada i wciskam ctrl+f wpisuje kawalek pytanie i wszystko jest ;p w notatniku to niedzial ;p |