[Rozwiązane]Ciekawe pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Ciekawe pytanie (/Temat-Rozwiazane-Ciekawe-pytanie-5414) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Ciekawe pytanie - molek19 - 18-04-2010 10:25 Mam dzisiaj ciekawy problem. Otóż za kilka tygodni lece do USA. ciekawi mnie jak tam bedze korzystał z neta to przecież bede miał ip ze stanów. Dlatego mam ptyanie czy lockerz nie da mi bana za korzystanie z ip z usa? czy moge na tan czas zmienić kraj pochodzenia na usa? a jak moge to czy konieczne jest podanie numeru telefonu? RE: Ciekawe pytanie - Magnus - 18-04-2010 10:35 Nie wiadomo ... Zmień dane na takie gdzie będziesz tam przebywał na ten czas ... może się nie przyczepią / Pozdro RE: Ciekawe pytanie - molek19 - 18-04-2010 10:44 może ktoś był w podobnej sytuacji?? prosze o pomoc RE: Ciekawe pytanie - `Floower! - 18-04-2010 10:57 Nie mam pojęcia . Najlepiej Napisz do Supportu . RE: Ciekawe pytanie - szulakaluble - 18-04-2010 10:58 Wydaje mi sie ze nie masz sie czego obawiac. Nawet nie musisz danych zmieniac, tylko wystarczy ze bedac tam nie bedziesz ogladał filmow dla Usa i brał udziału w restockach dla nich. Druga opcja to tak jak mowisz. Zmiana danych na amerykanskie i skoro bedziesz miał tam neta to i jakis tel sie znajdzie:> Co zrobisz to zalezy od ciebie. Lockerz obchodzi tylko aby dane były poprawne:> RE: Ciekawe pytanie - molek19 - 18-04-2010 12:04 A numer telefonu jest jakos przez nich wykorzystywany? Chodzi mi o to czy oni dzwonią na naego lub cos podobnego? RE: Ciekawe pytanie - Alcor - 18-04-2010 12:25 Nie dzwonią, jedynie kurier może zadzwonić, ale to w sporadycznych wypadkach. RE: Ciekawe pytanie - molek19 - 18-04-2010 12:51 No to dobrze. ja i tak w USA chyba nie zamierzam nic kupować bo mało mam punktów.Z drugiej strony nie płacił bym cła. Jeszcze zobacze. dzieki za pomoc . mam pytanie troche o odbiegające. Chciałem sie zapytać kogos obeznanego jak to jest z tym cłem jest ono w końcu czy nie? RE: Ciekawe pytanie - Tech - 18-04-2010 13:19 Cytat:Chciałem sie zapytać kogos obeznanego jak to jest z tym cłem jest ono w końcu czy nie?Dawniej (tj przed grudniem) nic się nie płaciło. Od grudnia trzeba było płacić vat, ale nagrody z lutowego restocku przyszły wolne od opłat. Teraz znowu płacenie powraca, bo za nagrody z marcowego restocku trzeba było zapłacić. Nie wiadomo jak będzie na kwietniowym i przyszłych restokach. Oczywiście to wyżej tyczy się Polski, jeślibyś chciał otrzymać nagrodę w USA to nic nie zapłacisz RE: Ciekawe pytanie - molek19 - 18-04-2010 13:23 (18-04-2010 13:19)Tech napisał(a):Cytat:Chciałem sie zapytać kogos obeznanego jak to jest z tym cłem jest ono w końcu czy nie?Dawniej (tj przed grudniem) nic się nie płaciło. Od grudnia trzeba było płacić vat, ale nagrody z lutowego restocku przyszły wolne od opłat. Teraz znowu płacenie powraca, bo za nagrody z marcowego restocku trzeba było zapłacić. Nie wiadomo jak będzie na kwietniowym i przyszłych restokach. DZIEKI ZA SZYBKĄ DOPOWIEDZ A ILE DOKŁADNIE SIE PŁACI TEDO CŁA BO SŁSZAŁEM RÓŻNE WERSJE 9,22%?? DZIEKI Z GÓRY ZA ODPOWIEDZ |