![]() |
Problem z Rejestracją i Kontaktem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Problem z Rejestracją i Kontaktem (/Temat-Problem-z-Rejestracja-i-Kontaktem-54036) |
Problem z Rejestracją i Kontaktem - SilverNight - 29-05-2012 22:41 Nie mogę wysłać wiadomośći po wpisaniu wszystkich pól a w dodatku po rejestracji nie przychodzi link aktywacyjny na e-mail , pisze również,że mogę się zalogować i nie wchodzą dane ;/ Oczekuję z waszej strony o odp. ! Pozdrawiam RE: Problem z Rejestracją i Kontaktem - FireMedia - 30-05-2012 10:41 Proszę o maila na [email protected] z danymi na jakie zostało zarejestrowane konto RE: Problem z Rejestracją i Kontaktem - SilverNight - 30-05-2012 16:41 (30-05-2012 10:41)FireCash.org napisał(a): Proszę o maila na [email protected] z danymi na jakie zostało zarejestrowane konto Mail wysłany ![]() Niestety dalej nie dostałem odpowiedzi ? |