![]() |
Jak zacząć? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zacząć? (/Temat-Jak-zaczac-53972) Strony: 1 2 |
Jak zacząć? - Wegiel - 28-05-2012 15:26 Witam ![]() Jestem nowy na tym forum a nie widziałem żadnej powitalni to przy okazji tutaj się z wami przywitam ![]() Jestem już po maturach mam teraz dość sporo wolnego czasu a dokładnie do lipca kiedy to wyjeżdżam za granicę do pracy, chciałbym wykorzystać ten czas który pozostał do wyjazdu i zarobić coś ![]() ![]() ![]() RE: Jak zacząć? - xJAmaTOx - 28-05-2012 15:31 Na początek to załóż konto na Paypalu ![]() Przy okazji zapraszam: http://zarabiam.com/Temat-Szybkie-50gr-53968 RE: Jak zacząć? - Wegiel - 28-05-2012 15:34 właśnie co to jest te całe Paypalu? RE: Jak zacząć? - Rzmijec - 28-05-2012 15:40 Można to chyba określić takim internetowym kontem bankowym. Rejestracja za free i posiadanie, przy przelewach jakiś tam procent zabierają. RE: Jak zacząć? - therin - 28-05-2012 15:41 PayPal to bezpieczna i wygodna forma płatności w trybie online, która nie wymaga ujawniania numeru karty kredytowej innym. Służy do przelewania pieniędzy. RE: Jak zacząć? - Wegiel - 28-05-2012 15:42 a muszę go zakładać bo ja mam swoje konto bankowe a dokładnie w wbk RE: Jak zacząć? - Admin - 28-05-2012 15:42 System płatności elektronicznej używany do epłatności w KAŻDEJ walucie, żadnych zobowiązań ![]() Co do tematu to było już takich kilka i nie sądzę by userzy byli chętni wałkowac to po raz setny, opisy wszystkich programów znajdują się na stronie, wystarczy poznać podstawy by odnaleść się w każdym sposobie. Jeśli już jakąś drogę wybierzesz i będziesz miał problem to wtedy pytaj. RE: Jak zacząć? - Jahmaican - 28-05-2012 19:32 Mysle ze powinienes przeczytac poradniki jesli chcesz zarabiać na uploadzie. Polecam stronke RockNDrug aka Krypa ( ikrypa.net ) . Sa tam bardzo wartosciowe poradniki dla nowego uploadera i pomoga ci sie wybic ;] RE: Jak zacząć? - Nikodemsky - 28-05-2012 21:30 Uploading PPA jest jak najbardziej legalny(z przymrużonym okiem), jeśli wstawiasz pliki typu "fake" to nie łamiesz żadnych praw autorskich ![]() Faktycznie można zarobić na tym dorodne sumy, jednak trzeba przy tym spędzić dużo czasu i przede wszystkim się nie poddawać, bo początki są trudne(czasami nawet bardzo), najpierw dowiedz się jakimi sposobami możesz promować linki(youtube, blog itd.) następnie zrób małe badanie - poszukaj różnych nisz, następnie zacznij upload ![]() Podstawy znajdziesz tutaj na forum i na googlach, reszta to kwestia ruszenia głową, no i życzę powodzenia ![]() RE: Jak zacząć? - FreebieJ - 29-05-2012 16:36 Zarabiałem na sharecashu i freebiejeebies naprawde spora kase ale no niestety przez to w szkole mialem duze problemy i najwyzej wroce do tego w wakacje |