Pekao24 / GetinBank / Mbank na paypal. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Pekao24 / GetinBank / Mbank na paypal. (/Temat-Pekao24-GetinBank-Mbank-na-paypal-53941) |
Pekao24 / GetinBank / Mbank na paypal. - kipeer - 27-05-2012 17:55 Wpłacacie na konto bankowe. W tytule przelewu podajecie email oraz gdzie. Prowizja 3%-8% stawki NBP. Z Nitrasem już trochę się powymieniałem. Prowizja zależna od tego w jaki sposób się komunikujesz. Np tytuł: [AlertPay] [email protected] Banki które obsługuje: - Mbank - Getinbank - Pekao24 Banki internetowe na które przesyłam: - Paypal - AlertPay - Liberty Reserved ( czy jakos tak ) RE: Pekao24 / GetinBank / Mbank na paypal. - Ruska34 - 27-05-2012 17:59 " - Liberty Reserved ( czy jakos tak ) " Przelewasz na to i nie wiesz jak to się nazywa? Żenada.. RE: Pekao24 / GetinBank / Mbank na paypal. - kipeer - 27-05-2012 18:08 (27-05-2012 17:59)Ruska34 napisał(a): " Jasne zero profesionalizmu. Określiłem się jasno, tylko zastanawiam się czy wymagam posiadania inteligencji zeby pisać w tym temacie. Również, mógłbym napisać "LR" a dla połowy osób to nic nie znaczyło. Pekao24 / GetinBank / Mbank na paypal. - surfer0700 - 26-06-2013 20:31 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |