![]() |
Youtube Helper - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Youtube Helper (/Temat-Youtube-Helper-53932) Strony: 1 2 |
Youtube Helper - m4rcin93 - 27-05-2012 14:47 Witam Przedstawiam Wam mój najnowszy program, który ma zadanie ułatwić zarabianie przez Internet, głównie na metodzie Youtube. W co wyposażony jest program: [-] Youtube Uploader [-] Youtube Downloader ^ Wbudowany konwerter na różne formaty [-] Sprawdzacz filmów ^ Sprawdza, czy dany film działa. [-] Kreator Kont YouTube ^ Generator loginu/hasła(Możliwość wyłączenia) ^ Proxy/TOR ^ Trzy stałe poczty (Tylko jedna CAPTCH'a do przepisania) ^ Omijanie weryfikacji [-] Promowanie ^ Kciuk w górę/Kciuk w dół ^ Komentowanie ^ Dodaj do ulubionych ^ Substrybowanie ^ Sprawdzanie kont [-] Translator ^ Obsługuje 61 języków [-] Comment Grabber ^ Przechwytuje komentarze spod filmu na YT [-] Skraczacz linków ^ Obsługuje: Goo.gl/Adf.ly/Tinyurl.com Screen: ![]() Cena: Program kosztuje 14$. Płatność: ^ PayPal ^ Moneybookers ^ AlertPay Preferuję pierwsze dwie opcje. Kontakt Tylko i wyłącznie przez PW. Zamówienia składajcie pod tematem. Uwagi: - Jeśli zauważycie jakieś błędy, proszę o kontakt ze mną. - Program działa TYLKO na przeglądarce Internet Explorer 8. - Program "gryzie" się z przeglądarką Maxthon. Jeśli masz ją zainstalowaną - musisz ją usunąć. - Youtube Downloader nie jest mojego autorstwa. Program posiada informacje o Autorach. - NIE odpowiadam za działanie Proxy/TOR! Program i tak, świetnie działa bez tych opcji. - Proszę kilka razy przetestować daną funkcję zanim zaspamujecie temat lub moją skrzynkę zbędnymi pytaniami. - Na początku może wywalić 1/2 błędy. Potem powinno być OK. Jeśli tak nie będzie, skontaktuj się ze mną. - Zapewniam dożywotnie, darmowe aktualizacje(Update pojawi się max. do 72h) - Zwracam połowę ceny za nie działanie programu, TYLKO wtedy, gdy problem jest z mojej winy. - Udzielam 5-dniowej gwarancji na program. Proszę o skontaktowanie się ze mną za pomocą PW osoby z ekipy, w celu zrecenzowania programu. RE: Youtube Helper - m4rcin93 - 27-05-2012 18:02 Zachęcam do zakupu bo naprawdę warto. Program łączy kilka botów, za niższą cenę ![]() RE: Youtube Helper - Xemon - 27-05-2012 18:49 Teraz ja wrzuce swoje 3 grosze. Mialem okazje testowac bete i jedyne co jest godne uwagi to kreator kont, w sumie to on sie prawie niczym nie rozni od tego darmowego(jest tylko troszke szybszy i dziala na innych skrzynkach). Jesli chodzi o promotora to dziala tak samo jak inne darmowe boty - czyli nie dziala (ostatni update youtuba dla wtajemniczonych). Bot jest napisany w autoit przez co wszystko sie sypie, i wystepuja bledy (testowalem na xp sp2 oraz na win 7 64 i 32 bity). Wracajac do kreatora to dodatkowe funkcje jak proxy tor itd. sa w celach ozdobnych. Autor obiecal znizke za testowanie go, oczywiscie teraz urwal kontakt, a na deser moge dodac ze do bota mozna zrobic cracka w 30s. Pozdrawiam, Xemon (pisane z telefonu ![]() RE: Youtube Helper - m4rcin93 - 27-05-2012 19:02 Cytat:w sumie to on sie prawie niczym nie rozni od tego darmowego(jest tylko troszke szybszy i dziala na innych skrzynkach)A co ma jeszcze robić? Tamten program był kreatorem kont i ten też jest, więc nie wiem jakie ty zmiany chcesz w nim wprowadzić ![]() Cytat:Jesli chodzi o promotora to dziala tak samo jak inne darmowe boty - czyli nie dzialaWina YT, a nie osób, które pisały programy do promowania Cytat:Bot jest napisany w autoit przez co wszystko sie sypie, i wystepuja bledy (testowalem na xp sp2 oraz na win 7 64 i 32 bity).Owszem bot jest napisany w AutoIT. Otrzymałeś jako pierwszy bota do testów. Błędy były, ale zostały już naprawione ![]() Cytat:Wracajac do kreatora to dodatkowe funkcje jak proxy tor itd. sa w celach ozdobnych.Proxy działa, tylko trzeba znaleźć szybkie proxy, bo zapewne twój net jest za słaby na to. TOR też działa, więc nie wiem po co oczerniasz bez powodu ![]() Cytat:Autor obiecal znizke za testowanie go, oczywiscie teraz urwal kontakt, a na deser moge dodac ze do bota mozna zrobic cracka w 30s. Pozdrawiam, Xemon (pisane z telefonu Wink )Nie mam szacunku, do osób, które nie szanują pracy czyjeś osoby. Poświęciłem 3 miesiące na stworzenie tego programu, przeszło 1500 linijek kodu. Fakt, wysłałem niezabezpieczony program przez moją nieuwagę, no ale mówi się trudno. Program, który otrzymał user Xemon nie jest tym w 100% działającym, więc bez obawy. Po zakupie otrzymujecie prawo do darmowych i dożywotnich aktualizacji. Gwarantuję, że program jest teraz w 100% zabezpieczony, i żaden osobnik jak ten powyżej nie będzie ingerował w ten program. ![]() RE: Youtube Helper - Xemon - 27-05-2012 19:07 To ty nie szanujesz raczej ludzi ktorych o cos prosisz. ![]() RE: Youtube Helper - m4rcin93 - 27-05-2012 19:27 (27-05-2012 19:07)Xemon napisał(a): To ty nie szanujesz raczej ludzi ktorych o cos prosisz. Wszystkie programy dekompilujesz w celu "sprawdzenia" zabezpieczeń? ![]() Oferowałem zniżkę, ale ty takiej nie będziesz potrzebował, bo przecież nie kupisz programu jak masz go za darmo prawda? ![]() Dziwne masz metody testowania programów. Przynajmniej mam nauczkę, aby takich osób nie brać do testów. RE: Youtube Helper - Xemon - 27-05-2012 19:47 Gosciu, wysylasz mi gowno napisane w autoit to z grzecznosci sprawdzilem co nie dziala. Chcialem tylko sprawdzic czy program jest zabezpieczony zanim go bedziesz sprzedawac a skoro z Ciebie jest taki cham to w kazdej chwili source moze sie tu pokazac ;] RE: Youtube Helper - m4rcin93 - 27-05-2012 20:02 Wysłałem Ci do sprawdzenia jego funkcje, a nie czy jest zabezpieczony. Chciałeś się popisać swoimi umiejętnościami ? Napisz lepszy program ![]() Kończę z Tobą dyskusję, bo zaczynam się zniżać do twojego poziomu. RE: Youtube Helper - HeniutX - 27-05-2012 20:16 Kłótnie, kłótniami ale gdzie jest darmowa wersja? RE: Youtube Helper - Yanke$ - 30-05-2012 13:36 no powyzsze komentarze nie zachecaja do zakupu. ![]() ![]() |