Zbiór moich poradników - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zbiór moich poradników (/Temat-Zbior-moich-poradnikow-53833) |
Zbiór moich poradników - Nubi - 24-05-2012 18:06 Witam ,zapraszam Was na mojego nowego bloga http://poradniki.souh.eu/ na którym bede dzielił sie z Wami poradnikami / sposobami / kursami dotyczących zarabiania w internecie. Na blogu będą dostępne : poradniki/kursy/boty/skrypty/sposoby na zachęcenie ludzi do wykonywania ofert/inne. Oczywiście jak wszędzie jest haczyk ,aby uzyskać dostęp do poradnika należy odblokować stronę wykonując szybką mobilną ofertę. ~Na blogu zamieszczam tylko SWOJE poradniki/skrypty oraz sposoby na szybki zarobek. ~Jeżeli masz problem napisz na gg24410736 UPDATE 1.Poradnik ppa – który sprzedawałem na zarabiam.com ,opisuje metody które przydadzą się osoba które zaczynają zabawę z ppa. http://zarabiam.com/Temat-Poradnik-jak-zarabiac-na-ShareCash-FireCash-inne-serwisy-tego-typu-41090 2.Niszoinformator – krótki poradnik jak szukać niszy , jak dla mnie skuteczny. 3.Jak przekonać ludzi do pobierania plików z CashFile/Inne. - poradnik jak udawać ze coś działa ,banalny sposób dzięki któremu nabierze się wielu niedoświadczonych potencialnych pobieraczy naszego fake hacka. 4.Lubietoto.pl – Sposób na szybkie punkty - Mój własny sposób jak zdobyć więcej punktów na konto lubietoto.pl Banał ale nie każdy wie jak to zrobić. 5.Makro YT ,Bot do komentowania - automat do komentowania filmików na youtube, on komentuje ty idziesz np do sklepu. 6.Facebook fanpage – “polub aby zobaczyć zawartość” - skrypt -> polub ->zobacz zawartosc. Inforumuje ,po prawidłowym wykonaniu oferty dostęp do poradnika bedzie odblokowany. Poradniki są w 100 % poradniakmi a nie plikami o treści typu „feifojsdoifjosif” .W razie trudności zapraszam na gg/pw . Recenzje: Recenzja wykonana przez moderatora Magnus [Poradnik PPA]: http://zarabiam.com/Temat-Poradnik-jak-zarabiac-na-ShareCash-FireCash-inne-serwisy-tego-typu-41090 Kod: Poradnik jest bardzo dobrze wykonany.Miło go się czyta.Wszystko jest dobrze wytłumaczone do samego końca.Tutorial posiada screeny. Opisane są przydatne myki do zarabiania dzięki serwisowi youtube.Myślę ,że osoba która nie posiada żadnych informacji na temat zarabiania na tego typu serwisach ten poradnik jest dla niej idealny.Dla osób bardziej wtajemniczonych ten poradnik nie będzie niczym nadzwyczajnym ale może się przydać.Polecam osobom które zaczynają przygodę z uploadem na SC,CF,FC.Na pewno będą efekty w postaci $. Do wykonywania ofert (sub) proszę używać już niepotrzebnych kart sim aby uniknąć tego ze kasa z konta ubywa
RE: Zbiór moich poradników - Michał Bereszyński - 24-05-2012 18:17 jak dla mnie to troszkę fake ;P RE: Zbiór moich poradników - Nubi - 24-05-2012 18:37 Proszę spróbować , bedzie jakiś fake poradnik o treści "dedaadw1e12e" ,proszę się do mnie zgłosić ,zaradzać poradnika jak w opisie jak nie będzie zgłosić mnie do administracji. RE: Zbiór moich poradników - adkam12 - 24-05-2012 18:41 Sciaglem niszoinformator ale za duzo to tam niema -_- Wiekszosc wiem ;p RE: Zbiór moich poradników - Nikodemsky - 24-05-2012 18:42 Szczerze powiem w ciemno ciężko cokolwiek brać, najpierw potrzebna byłaby recenzja z pozytywną opinią, bo tak to po prostu oferujesz to co tysiące innych osób w sieci ;p RE: Zbiór moich poradników - Nubi - 24-05-2012 19:12 Te 3 poradniki dałem Tylko na start żeby dziś ogarnąć i sprawdzić czy wszystko działa. Jutro okażą się boty yt oraz skrypty. A co do recenzji poradników postaram się kogoś znaleźć , boty / skrypty - bedą filmiki oraz screeny. RE: Zbiór moich poradników - Damkofr - 24-05-2012 20:25 to czekam na filmiki botów yt itp RE: Zbiór moich poradników - Yanke$ - 26-05-2012 11:55 jeśli będziesz potrzebował kogoś zaufanego do testów - zapraszam na pw. Zbiór moich poradników - Killer - 30-05-2012 19:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |