[zlecę] reklamowanie lub pozycjonowanie forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [zlecę] reklamowanie lub pozycjonowanie forum (/Temat-zlece-reklamowanie-lub-pozycjonowanie-forum-53818) |
[zlecę] reklamowanie lub pozycjonowanie forum - mastaace - 24-05-2012 13:58 Witam sedecznie. Prowadzę forum hip-hopowe [link]. Niestety z dnia na dzień statystyki spadają i chciałbym to jakoś odbudować. Oferuję osobie, która rozpocznie reklamowanie forum swoimi sposobami, umieszczenia na forum swoich reklam (np. adsense). Myślę, że jest to uczciwa zapłata, ponieważ to ile zarobisz będzie wtedy zależało tylko od ciebie. Ja daję ci do dyspozycji gotowe forum, z przystępnymi statystykami, ładnym wyglądem (własna skórka) oraz domeną i hostingiem. Dodatkowo forum jest pozycjonowane w seopilocie, ale nie ma z tego raczej dobrych efektów. Jeśli ktoś zna się na pozycjonowaniu i byłby w stanie wprowadzić forum przynajmniej do TOP 3 na ustalone przeze mnie frazy, to również taką formę reklamy akceptuję. Małe uwagi: - nie mogą to być bardzo uciążliwe reklamy lub systemy swl (seopilot, prolink itd.) - nie szukam specjalistów z gimnazjum - chcę współpracować tylko z dojrzałymi ludźmi, którzy będą mogli poświecić czas reklamie, a nie tłumaczyć się zadaniem domowym z przyrody czy przygotowaniem do bierzmowania - nie wypytuj się mnie co masz dokładnie robić - to ty masz to wiedzieć - proszę nie komentować tej oferty - to ogłoszenie a nie temat dyskusyjny - nie pasują ci warunki? zajmij się sobą. Kontakt: [email protected] lub GG 40102334 - napisz co możesz mi zaoferować, podaj jakie reklamy chciałbyś umieścić oraz zostaw swój numer GG [zlecę] reklamowanie lub pozycjonowanie forum - surfer0700 - 26-06-2013 18:29 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |