CashWhiz.org - serwis typu PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CashWhiz.org - serwis typu PPA (/Temat-CashWhiz-org-serwis-typu-PPA-53793) |
CashWhiz.org - serwis typu PPA - Fejku - 23-05-2012 08:33 CashWhiz.org - to nowa strona typu PPA na rynku oferująca i gwarantująca najwyższe stawki za 1 pobranie z każdego kraju. Serwis oficjalnie ruszył 22 maja 2012r. Krótkie info o serwisie: - Stawka za 1 pobranie od 0,5$ do 20$ - 10% za poleconego - Wypłaty na: Paypal, Alertpay (Payza), Konto bankowe - Maksymalny rozmiar pliku: 100 MB - Minimalna kwota do wypłaty: 10$ - Wypłacamy do 3 dni roboczych od zlecenia wypłaty bez pobiernia opłat! Założyciel serwisu jest polakiem mieszkającym w USA Co planują? -W najbliższy weekend dodać kilka mirrorów. -Wybór sieci(użytkownik sam wybiera jakie chce, żeby były wyświetlane sieci, z jakimi stawkami, sieci można zmienić po kliknięciu w nazwę pliku ) -Wiele konkursów, w których będzię można zgarnąć duże pieniądze -Nowe sposoby płatności -Wiele innych rzeczy o których będziemy informować tutaj. Zapraszam do rejestracji! http://cashwhiz.org/registration Pozdrawiam i zachęcam do rejestracji! RE: CashWhiz.org - serwis typu PPA - Shadecaster2 - 23-05-2012 15:26 z tego co mi wiadomo. to ta sama osoba co założyła get4file. RE: CashWhiz.org - serwis typu PPA - Michał Bereszyński - 23-05-2012 17:03 Layout do dupy i ogólnie strona gówniana RE: CashWhiz.org - serwis typu PPA - Tochkan - 23-05-2012 17:21 Ten sam kod strony. -,- Ogółem: -słaby wygląd, -nie ma nic nowego, -nic mnie nie przyciąga, RE: CashWhiz.org - serwis typu PPA - Shadecaster2 - 23-05-2012 18:01 nie tylko kod. ip też to samo ;< RE: CashWhiz.org - serwis typu PPA - Magnus - 23-05-2012 18:38 ref usuniety regulamin. CashWhiz.org - serwis typu PPA - Hybrid1990 - 17-10-2017 17:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |