[PYTANIE] Gdzie polecacie zarobić ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PYTANIE] Gdzie polecacie zarobić ? (/Temat-PYTANIE-Gdzie-polecacie-zarobic-53715) |
[PYTANIE] Gdzie polecacie zarobić ? - adam064732 - 20-05-2012 19:47 Witam. Jest tutaj wiel propozycji ale nie mogę sięzdecydowaćgdzie zarabiać ponad 100-200zł miesięcznie ? Narazie zarabiam na mypay.pl ale tam to około 4 zł dziennie. Proszę powiedźcie mam duże chęci i potrafie sięmocno zaangażować ale polećcie pożądną stronę. Widziałem temat w którym ktoś pisał że zarabia 50$ dziennie RE: [PYTANIE] Gdzie polecacie zarobić ? - HardCoreSex - 20-05-2012 20:00 Poważnie tam wyciągasz teraz 4 zł dziennie na mypay'u? Ja to do złotówki nie mogę dojechać :x Kiedyś było super, teraz wszystko się pochrzaniło. Narazie próbuje sił w MegaTypers.com < ale strasznie mało się wyciąga, ok. 1 zł na godzinę , no ale jak się nie ma nic lepszego do roboty. Oprócz tego jeszcze polecam upload, wyciągałem na nim 2.5$ dziennie, muszę do tego wrócić. |