[SPRZEDAM] Sieć serwerów Counter-Strike - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Sieć serwerów Counter-Strike (/Temat-SPRZEDAM-Siec-serwerow-Counter-Strike-53693) |
[SPRZEDAM] Sieć serwerów Counter-Strike - Macku - 20-05-2012 11:50 Tak jak w temacie. Link do forum: klik opłacone na 86 dni serwer Plus Serwery: 1. 2. Opłacone do 2.07.2012 17:48 Cena za miesiąc: 18.70 Drugi serwer opłaca się sam, jest gratisowy. Gratis Sklep automat od Xvak'a klik Oczekuje za całość 15-20 zł na paypal/paysafecard/ukash SS: Serwer: Strona: RE: [SPRZEDAM] Sieć serwerów Counter-Strike - kipeer - 21-05-2012 12:27 11slot FFA ? Jaka propaganda. Ja wiem, ze kiedys slot kosztował z 6-8zł za publika. I wiem kolego, że te serwery to zwykły hosting. Nie masz statystyk wiec kasa nawet na reklamy sie nie zwroci wie sprzedaj po 5 jeden. RE: [SPRZEDAM] Sieć serwerów Counter-Strike - Macku - 21-05-2012 13:42 @Up jak to nie mam statystyk, a gametracker?? [SPRZEDAM] Sieć serwerów Counter-Strike - Coristo - 26-06-2013 15:12 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |