Shoutbox - ban - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Shoutbox - ban (/Temat-Shoutbox-ban-53642) |
Shoutbox - ban - kipeer - 18-05-2012 21:42 Nie wiem, morgoth mnie powyzywał, jakiś dawid dał motke której nie używał przez jakiś czas ( sam to określił ). Jakieś dziecko neostrady po seansie z matkami ( I meet your mom ) mnie wyzywa. Ja nie wiem, wykorzystuje ostatnie dolary na necie wchodze na stronke. Chce popisać frywolnie to wchodze na Shoutboxa - żeby nie bylo spamu. A Jeppers lache kładzie i mnie zbanował. Czy można uzyskać odpowiedź od Pana szanownego Admina który w granicy wieku, jest troche młodszy ode mnie :-) Edit1: Nie przeklinałem, i nie wyzwałem nikogo poza rozmową Morgo Edit2: Nie wyzywałem, nie obrażałem. No może kiedy Morgoth dziecko troski mnie zaczeło wyzywać od debila to się w tekscie spieniłem ale tak naprawde w rzeczywistości nie przejawiam agresji na klawiaturze jak M2 [Angry German Kid] RE: Shoutbox - ban - MareKSG - 18-05-2012 22:52 Jeżeli jesteś tak stary to nie zachowuj się jak 10-cio letni niedorozwój z downem i adhd w pakiecie. "Morgoth dziecko troski", "Jakieś dziecko neostrady" - dziękuję dobranoc. RE: Shoutbox - ban - Driver - 18-05-2012 22:53 Cytat:Czy można uzyskać odpowiedź od Pana szanownego Admina który w granicy wieku, jest troche młodszy ode mnie :-) Umyslowo jest o wiele starszy. RE: Shoutbox - ban - kipeer - 20-05-2012 17:16 marek, nie stosuje flaymu jak poniektórzy |