Poradnik [UPDATE]Website viewer - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Poradnik [UPDATE]Website viewer (/Temat-UPDATE-Website-viewer-53582)Strony: 1 2 |
[UPDATE]Website viewer - Nikodemsky - 16-05-2012 17:55 Prezentuje wam ciekawy programik do nabijania odwiedzin na www, obsługuje on proxy, interwał ustawiony na 15s i posiada wbudowane okno przeglądarki(korzysta ponoć z IE, FF lub Chrome), mały, prosty i idealny do nabijania odwiedzin, poprzedzę pytanie(bo na pewno takie się pojawi) czy można nim nabijać odwiedziny YT - testowałem i po jakimś czasie strony przestają się wyświetlać, pisałem do autora w tej sprawie i mówi że nad tym pracuje, UPDATE: Pojawiła się wersja v3, nabija normalnie odwiedziny YT oraz jest możliwość botowania adfly! * Co ciekawe, można odpalić kilka instancji programu na raz, więc przykładowo możemy nabijać wyświetlenia na stronie, na YT i kliki na Adfly na raz Screenshot z programu: Instrukcja: 1. Ładujemy listę proxy(przykładowo STĄD) 2. Wpisujemy stronę w okienko 3. Klikamy Start po czym pokazuje się wiadomość o ilości załadowanych proxy itd. leci automatem, żadnych crashy błędów ani nic ADFLY: 1. Ładujemy stronę z adfly 2. Najeżdżamy na Skip ad i zapamiętujemy pozycję kursora(X,Y z panelu) 3. Wpisujemy w puste pola pozycję 4. Wybieramy Start Auto click (oczywiście pamiętamy wcześniej o załadowaniu listy proxy) * Zdarza się momentami że pojawia się błąd "integer" od vba, zgłosiłem już do autora, więc pewnie też poprawi niedługo * Czasami w oknie pokazuje się info, że należy zaaktualizować aktualną przeglądarkę, zignorujcie tą wiadomość Pobranie programu: http://adf.ly/8fiNJ (wiem, że raczej nie powinno się wrzucać tutaj linków na Adfly ale bardzo pomożecie mi klikając w link, poza tym plik znajduje się na zippyshare) RE: Website viewer - HeniutX - 16-05-2012 21:19 Jest wiele takich programów no, ale dobra leci reput. Kiedy ma być wprowadzony ten adf.ly? RE: Website viewer - Nikodemsky - 17-05-2012 06:22 Dokładnie wczoraj mówił, że już pracuje nad tym, koder doświadczony, więc nie powinno jemu to zająć zbyt długo, tutaj działający bot do adf.ly:(jeżeli się komuś spieszy ) http://www.mediafire.com/?2kacg2i5fu7jm51 screen: skan: https://www.virustotal.com/file/d9c03d4e7201f54fcaadf0e86bae40b19789f0a8d282850b9149572654c26438/analysis/1337232017/ * Bot ma wbudowane proxy i działa jest jednak jedno ALE - bot niestety jest strasznie powolny, przez 24h działania można nabić ok. 1100 klików, dlatego nie zakładałem pod niego nowego tematu ;p RE: [UPDATE]Website viewer - bastianvanthide - 18-05-2012 17:33 Potwierdzam nie ma wirusów. Ale gdy z niego korzystamy wyskakuje błąd z rundll i po prostu nie działa internet w przeglądarkach... RE: Website viewer - matig20 - 18-05-2012 20:02 (17-05-2012 06:22)Nikodemsky napisał(a): Dokładnie wczoraj mówił, że już pracuje nad tym, koder doświadczony, więc nie powinno jemu to zająć zbyt długo, testuje tego bota narazie mam pare kliknieć lecz nic mi nie zalicza... RE: [UPDATE]Website viewer - Nikodemsky - 19-05-2012 02:43 Cytat:Ale gdy z niego korzystamy wyskakuje błąd z rundll i po prostu nie działa internet w przeglądarkach... Muszę powiedzieć że nie miałem nigdy problemu tego typu, jest pewnie jakiś problem odnośnie kompilacji w vba, zobaczę czy autor o tym coś wspominał. Cytat:testuje tego bota narazie mam pare kliknieć lecz nic mi nie zalicza... Na zliczenie kliknięć przez system adfly czeka się ok. 15-20 minut jeśli mnie pamięć nie myli RE: [UPDATE]Website viewer - Rzmijec - 19-05-2012 09:22 Bot pieprzy AQQ jak mu się da blokadę obrazków. Bot pieprzy przeglądarkę przez proxy. Chyba są nieaktualne albo coś. Reboot laptopa na szczęście pomaga ;P Ponad godzinę a tu dalej 2 kliki ;/ Działa to komuś? RE: [UPDATE]Website viewer - Nikodemsky - 19-05-2012 12:39 (19-05-2012 09:22)Rzmijec napisał(a): Bot pieprzy AQQ jak mu się da blokadę obrazków. Bot pieprzy przeglądarkę przez proxy. Chyba są nieaktualne albo coś. Reboot laptopa na szczęście pomaga ;P o którym z podanych botów mówisz? RE: [UPDATE]Website viewer - matig20 - 20-05-2012 17:27 u mnie 1 bot nie dziala , drugi działa lecz po jakimś czasie nie działa internet w zadnej przeglądarce tylko przywracanie systemu pomogło :/ RE: [UPDATE]Website viewer - HardCoreSex - 20-05-2012 20:19 Jeśli jest tak jak piszesz, że za 24h włączonego kompa są 4$ - jest super. Też zabieram się za testowanie. |