Zarabianie na forum dyskusyjnym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Zarabianie na forum dyskusyjnym (/Temat-Zarabianie-na-forum-dyskusyjnym-53459) Strony: 1 2 |
Zarabianie na forum dyskusyjnym - Dox - 13-05-2012 11:58 Witam, co polecacie na początek, na zarobek przez umieszczenie reklam na moim forum ? Najlepiej, żeby płatność odbywała się przez PayPal i żeby był to sprawdzony program. Dodam, że sprawdzałem już adf.ly i cpmprofit, więc proszę o inne strony. Pozdrawiam i z góry dzięki RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Admin - 13-05-2012 12:14 adtaily, równiez mają płatność paypal. RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Dox - 13-05-2012 12:18 ok, dzięki już sprawdzam RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Dox - 02-07-2012 10:23 patrzyłem, ale niestety nie mogę się rozeznać na AdTaily. Znacie coś jeszcze z wypłatą na PayPal? odpadają : ecpm, binlayer i adfreestyle najlepiej sprawdzone systemy dzięki z góry RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Admin - 02-07-2012 10:25 nie zarobisz w żadnym programie partnerskim jeśli nie masz ruchu, a niestety 4pocket jest martwe, pomijam fakt że sama domena nic nie mówi. RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Dox - 02-07-2012 12:05 no niestety ostatnio coraz mniej osób wchodzi, tak to zawsze na Cpm troche grosza wpadło, a teraz nie ma dobrego programu dla mojej strony,, musiałbym mieć dużo więcej wejść jak mówisz.. spróbuję jeszcze coś wykombinować bo ostatnio nie miałem czasu, a jak nie to zajmę się czymś innym, może jakiś upload;] RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Szakallt - 02-07-2012 12:10 (02-07-2012 10:25)Admin napisał(a): nie zarobisz w żadnym programie partnerskim jeśli nie masz ruchu, a niestety 4pocket jest martwe, pomijam fakt że sama domena nic nie mówi.4pocket może mówi np "dla/na urządzenia przenośne"... RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Yogii - 02-07-2012 19:30 jaka tematyka forum? RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Dox - 02-07-2012 21:06 sprzęt przenośny (spójrz sygnę) RE: Zarabianie na forum dyskusyjnym - Yogii - 02-07-2012 21:25 nie moja dziedzina ale....... polecam bukmachera lub......... podejrzyj konkurencje co reklamuje |