[zamknięty] kupie lajki na FB - 30 groszy 1 lajk. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [zamknięty] kupie lajki na FB - 30 groszy 1 lajk. (/Temat-zamkniety-kupie-lajki-na-FB-30-groszy-1-lajk-53380) |
[zamknięty] kupie lajki na FB - 30 groszy 1 lajk. - unix78 - 11-05-2012 14:37 Chodzi o lajkowanie zdjecia-chce miec nie wiecej niż 5 lajków. bez komentarzy. Nie trzeba byc znajomym ani fanem. Lajki nie muszą byc z kont prawdziwych(normalnych), ale chciałbym,żeby konto miało zdjęcie i przynajmniej 20 znajomych Chetni lajkować(link poniżej) i wysłać mi info o koncie na PW. Place poprzez mBank. wyplata do 24 godzin. po osiagnięciu 5-ciu lajków zamykam wątek Pytanie: czy jest gdzies w necie lepsze miejsce, metoda na takie coś: kupowanie lajkowania postów/wybranych zdjęć a nie całych fanpejdży na FB? strony takie jak likeplus.pl czegoś takiego nie obsługują - przynajmniej mi to nie dziala u nich. RE: kupie lajki na FB - 30 groszy 1 lajk. - unix78 - 11-05-2012 16:02 hmmm. w czym problem, że nie ma chętnych? Jestem nowy więc jeśli warunki są dla Was dziwne to dajcie znac o co chodzi... RE: [zamknięty] kupie lajki na FB - 30 groszy 1 lajk. - tomer123 - 23-05-2012 16:08 nie sprzedawać u niego.to oszust!!! [zamknięty] kupie lajki na FB - 30 groszy 1 lajk. - Coristo - 21-06-2013 06:49 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |