[Rozwiązane]straciłem nadzieje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]straciłem nadzieje (/Temat-Rozwiazane-stracilem-nadzieje-5336) |
[Rozwiązane]straciłem nadzieje - krystian__ - 17-04-2010 07:20 Z dniem 25 luty 2010 otrzymał od lockerz potwierdzenie wbicia statusu z-list:Dear Lockerz Member, Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will not enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt. Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 AM EST, Friday, 26 FEB 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'. If your mailing address is accepted at the deadline above you will receive a shipping confirmation within 4-6 weeks. Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-List status. Check out PLAY, our newest feature, where you'll earn 4 PTZ for watching videos. Stay tuned as we introduce even more ways for you to earn and use PTZ. Sincerely, The Lockerz Crew w ten sam dzień otrzymałem rugiego maila: Dear Lockerz Member, In the e-mail Z-List confirmation sent yesterday there was a typo in the first paragraph stating that there were 'not' going to be lots of benefits. Please accept our apologies. Being Z-List members you will be enjoying tons of benefits exclusive to Z-Listers. An updated message is below. Regards, -Lockerz Crew dzisiaj dzięki Bogu jest dzień 17 kwietnia 2010 tj [licząc włącznie z dniem potwierdzenia i z dniem dzisiejszym] 52 dzień! [7.42857142 tygodnia] Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na to abym dostał koszulkę? Jeśli wie ktoś to niech poda mail na który ewentulanie mógłbym napisać co w sprawie mojej koszulki.....Z góry pozdrawiam Krystian__ RE: straciłem nadzieje - sznikers99 - 17-04-2010 07:37 tak jest szansa tez do nich pisalem w tej sprawie i mowili ze wysla .... RE: straciłem nadzieje - Nayare - 17-04-2010 08:51 Niektorzy czekaja miesiacami, ja np. wbilem zlista 31 stycznia. RE: straciłem nadzieje - WalkmaN - 17-04-2010 08:53 ja na koszulke czekalem 3 miesiące ;] [Rozwiązane][Rozwiązane]straciłem nadzieje - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |