mBank i wpłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mBank i wpłaty (/Temat-mBank-i-wplaty-53339) |
mBank i wpłaty - Raydetth - 10-05-2012 12:35 Witam, w poniedziałek przez internet wpłaciłem na PayPal 40 złotych i jeszcze na taką serwerownie 30 złotych przez internet z konta mBank, a pieniądze nie doszły dziś :/ Czy mogą być jakieś problemy? Dodam, że kasa z konta została prawidłowo, a na PP dałem "Dodaj błyskawicznie". RE: mBank i wpłaty - generation7 - 10-05-2012 12:47 (10-05-2012 12:35)Raydetth napisał(a): Witam, w poniedziałek przez internet wpłaciłem na PayPal 40 złotych i jeszcze na taką serwerownie 30 złotych przez internet z konta mBank, a pieniądze nie doszły dziś :/ Czy mogą być jakieś problemy? Dodam, że kasa z konta została prawidłowo, a na PP dałem "Dodaj błyskawicznie". Kod: zaraz sprawdze swoj paypal i Ci powiem :) Kasa przyszła bezpośrednio, zadzwoniłem i pani oznajmiła mi, że 15 minut max powinno dojść. Email po doladowaniu konta: Twoje konto PayPal zostało pomyślnie doładowane. Pamiętaj, że podstawowy adres e-mail podany dla Twojego konta PayPal musi być potwierdzony, aby pieniądze zostały uznane w saldzie konta. A jak nie to musisz do nich zadzwonić RE: mBank i wpłaty - Raydetth - 10-05-2012 12:55 Dzięki za pomoc i czekam @edit Dziękuje! Kto by pomyślał, że tu chodzi o e-mail, a wydawało mi się, że go potwierdziłem ! Jednak serwerownia tego nie dotyczy i dalej tam kasy nie ma Chodzi mi tu o serwery Minecraft dla brata: craftserve.pl RE: mBank i wpłaty - generation7 - 10-05-2012 13:24 (10-05-2012 12:55)Raydetth napisał(a): Dzięki za pomoc i czekamhttp://screenshu.com/static/uploads/temporary/pi/92/ne/6exqdo.jpg szczęście w nieszczęściu. RE: mBank i wpłaty - Raydetth - 10-05-2012 13:39 Widziałem pozytywne opinie na temat tej serwerowni. Straciłem chyba tylko 30 złotych mBank i wpłaty - Hybrid1990 - 06-02-2021 20:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |