Pytanie o adsense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Pytanie o adsense (/Temat-Pytanie-o-adsense-53312) |
Pytanie o adsense - Danielek1808 - 09-05-2012 16:54 Witam! Czy jeżeli kiedyś na koncie było nabite niezgodnie z regulaminem z 3-4€ to wykryją to przy zleceniu wypłaty. To wszystko gdzieś działo się w lutym. Od tamtego czasu już te pare € samo wpadło. Po prostu chciałbym nagrywać na YouTube i nie wiem czy AdSense by działał na tym koncie. RE: Pytanie o adsense - Admin - 09-05-2012 17:31 Jeśli nie miałeś bana to próbuj, nikt z Nas nie pracuje w zespole adsense więc na jakiej podstawie mamy Ci powiedzieć czy Ci wypłacą i czy zorientowali się że klikałeś sobie w reklamy? Jeżeli dostaniesz bana to będzie on dożywotni. RE: Pytanie o adsense - Danielek1808 - 09-05-2012 17:39 No nie wiem, może ktoś miał podobny przypadek, ale kurcze nie wiem czy tyle ryzykować RE: Pytanie o adsense - haribol - 10-05-2012 06:42 wypłata jest od 70€ RE: Pytanie o adsense - AresxXx - 10-05-2012 06:47 Przerebiałem to dwa razy. Prowadziłem bloga z reklamami i przez tydzień sam sobie klikałem w reklamy. Skutek, po tygodniu dostałem bana. Moja kolejna próba to było założone już konto na inną osobę, w reklamy co prawda już nie klikałem sam sobie, ale zwerbowałem do tego kilka osób, które klikały codziennie. Skutek ten sam so wyżej. Wniosek? Google nie oszukasz RE: Pytanie o adsense - haribol - 10-05-2012 14:17 dostawaliście listy z google, z usa, z kodami pin? ja dostałem. jeżeli nie dostaliście, nawet nie ma co wchodzić w zakładkę "Płatności" RE: Pytanie o adsense - AresxXx - 10-05-2012 14:29 Także dostałem, aczkolwiek nie mogłem go użyć bo już miałem bana RE: Pytanie o adsense - Danielek1808 - 10-05-2012 14:34 Ok wielkie dzięki za odopwiedzi, to już wiem co mam robić Wielkie dzięki za pomoc można zamknąć |