![]() |
PayQuicker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PayQuicker (/Temat-PayQuicker-53072) |
PayQuicker - dawid1305 - 04-05-2012 16:45 W Tym Temacie napisze krótkie info o PayQuicker 1) Kiedy ShareCash wypłaca pieniądze na PayQuicker -Tego Samego Dnia 2) Czy PayQuicker wypłaca pieniądze do Polskich Banków? -TAK 3) Ile pieniędzy odejmują za przelew do banku Polskiego -Zależy od banku np MBank $3,40 Millennium $3,95 4) Kiedy PayQuicker wypłaci mi pieniądze -Po 2 dniach Pieniądze powinny pojawić się na twoim koncie Myślę że chociaż trochę komuś pomogłem ![]() RE: PayQuicker - xstiG - 05-05-2012 19:49 Jako że nie chce zakładać nowego tematu mam prośbę o wyjaśnienie tutaj jak wyglądałby przebieg przelewu z PQ na konto JustBeenPaid. Najlepiej krok po kroku, bo nie mam pojęcia jak mam wypełnić ten przelew w PQ (mam konta na LR i AP) odswiezam |