tomer123 - Uwaga na OSZUSTA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: tomer123 - Uwaga na OSZUSTA! (/Temat-tomer123-Uwaga-na-OSZUSTA-53014) |
tomer123 - Uwaga na OSZUSTA! - criss00 - 03-05-2012 10:03 Gość oszukał mnie na 63 zł. Przesłałem mu pieniądze i potwierdzenie na maila: [email protected] Jego pseudonim: Tomer, gg: 42752393 Po czym stwierdził że potwierdzenia nie dostał, a numer konta musiał być zły i nazwał mnie oszustem!. Jutro zgłaszam sprawę na policję. Mam jego numer IP. RE: Tomer - Uwaga na OSZUSTA! - tomazzi - 03-05-2012 10:06 istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych jeśli to jego prawdziwe dane to polecam usunąć je z postu bo możesz mieć wielkie problemy z tytułu ochrony danych osobowych i to ciebie odwiedzić może policja w związku z naruszeniem danych osobowych |