moneybookers - weryfikacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Skrill (/Forum-Skrill-456) +---- Wątek: moneybookers - weryfikacja (/Temat-moneybookers-weryfikacja-52982) Strony: 1 2 |
moneybookers - weryfikacja - Majka - 02-05-2012 15:59 Witam, mam podstawowe pytanie: Czy po weryfikacji samego rachunku bankowego (nie adresu ani karty) mogę wypłacać pieniądze na rachunek bankowy? Jest tyle odpowiedzi w google lecz niestety każda inna. Prosiłabym o 100% odp. RE: moneybookers - weryfikacja - tomazzi - 02-05-2012 16:14 rachunek bankowy i skan dokumentu tożsamości - te dwie rzeczy otworzą ci drogę do wypłacania i wpłacania środków powiem, że jeśli np wypłacasz dużo razy w ciągu roku to opłaca się zamówić kartę do konta moneybookers ( koszt 20e rocznie) i wtedy wypłacasz środki ze swojego konta w każdym bankomacie bez żadnych prowizji RE: moneybookers - weryfikacja - Majka - 02-05-2012 16:29 Ok. Zrobić skan dowodu - 2 strony tak? Wysłać go na adres meilowy .....? No jaki? Co napisać? W jakim języku? A gdzie wogóle widniej napis "zweryfikowany" bądź nie... chodzi tylko o limity? Po zalogowaniu dostępne są tylko metody weryfikacji: rachunek bankowy, karta i adres. Nic o wysyłaniu skanów jasno nie jest napisane. Czyli jeżeli mam tylko zwerifikowany rachunek narazie nie próbować wypłat ?! PS: dzięki Tomazzi za pomoc RE: moneybookers - weryfikacja - tomazzi - 02-05-2012 16:36 przy danych rzeczach z lewej strony masz takie opcje jak usuń limity dodanie rachunku bankowego powoduje zwiększenie limitu, oraz weryfikację własnie adres potwierdzasz skanem dokumentu - jak wejdziesz w tą opcję tam będziesz miała/miał możliwość wysyłki skanów jak te 2 rzeczy zrobisz to spokojnie już bez strachu pod kątem blokady czy odrzucenia realizacji można zlecać wypłaty Nie ma za co dziękować trzeba sobie pomagać RE: moneybookers - weryfikacja - Dennisek78 - 02-05-2012 16:46 i napisać możesz także w języku polskim, dlatego iż support na Moje pytanie które napisałem w języku polskim odpowiedział tym samym językiem (i nie wyglądało to na translate google) RE: moneybookers - weryfikacja - Majka - 02-05-2012 16:50 Pewnie, że trzeba pomagać ale o dziękuję też trzeba pamiętać ee jeszcze mam problem ja nie mam opcji usuń limit tylko zobacz limit a po wejściu w niego: weryfikacja karty weryfikacja rachunku (zrobione) weryfikacja adresu a może teraz jet inaczej niż jak kiedyś zakładałeś? RE: moneybookers - weryfikacja - tomazzi - 02-05-2012 16:56 w menu po lewej stronie masz opcję Zobacz Limit po wejściu w tą zakładkę masz opcje usunięcia limitów które są również weryfikacją zaznaczasz opcję której weryfikację chcesz zrobić i wtedy postępujesz zgodnie z informacjami które masz krok po kroku opisane RE: moneybookers - weryfikacja - Majka - 02-05-2012 17:03 Ok jeszcze raz bardzo dzięki Wszystko mam tak jak piszesz krok po kroku każdą weryfikacje - oprócz jakichkolwiek skanów Weryfikacja adresu polega na tym, że list wysyłają do domu na wskazany adres RE: moneybookers - weryfikacja - tomazzi - 02-05-2012 17:10 (02-05-2012 17:03)Majka napisał(a): Ok jeszcze raz bardzo dzięki mea culpa ja weryfikację konta robiłem z 4 lata temu, może 5 i wtedy trzeba było wysłać skan dowodu więc wychodzi na to, że troszkę się zmieniło i teraz wysyłają list ale to myślę, że jest wygodniej bo nie trzeba robić skanów RE: moneybookers - weryfikacja - Majka - 02-05-2012 17:14 Obecnie wygodniej nie koniecznie, każdy ma dostęp do urządzeń typu skaner itp. Wysłana "prośba" o list już w poniedziałek ciekawe kiedy dojdzie? |