Oferuję pomoc w Uploadzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Oferuję pomoc w Uploadzie (/Temat-Oferuje-pomoc-w-Uploadzie-52944) |
Oferuję pomoc w Uploadzie - MaxMoney - 01-05-2012 20:51 Witam, uploadem zajmuję się podsumując nawet krótki czas (około 1 rok) jednak bardzo szybko zdobyłem duże doświadczenie, oferuję pomoc w uploadze za rejestracje z reflinka Oferuję: Pomoc 16h na dobę Jestem dostępny w godzinach 9:00(rano) - 1:00 (w nocy) Wszystko wyjaśniam, oraz chętnie odpowiadam na każde (nawet bardzo amatorskie) pytanie! Wysyłam za darmo parenaście poradników! Do tego dorzucam 2 swoje Chętnie pomagam wszystkim! Kontakt: GG: 42489711 Dowód wypłaty: (Na gg moge wysłać jeszcze inne z 2012r.) ps. na forum jestem niestety mało znany ponieważ się za bardzo nie udzielam ale można mi zaufać RE: Oferuję pomoc w Uploadzie - LessiPL - 02-05-2012 05:07 wstaw aktualne wypłaty a nie z przed poł roku temu jakieś no name, pokaż wykres zarobków za ten miesiąc, nie oszukujmy się póki co jesteś hunterem reflinków |