E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! (/Temat-E-mail-w-sprawie-braku-E-maila-na-wiosenny-restock-5284) |
E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - pitfromhell - 16-04-2010 08:51 Już po restocku. a ja nawet E-maila nie dostałem... WTF?!?!?! Każdego PTZ'a zdobyłem legalnie... Proszę tłumacza o napisanie poprawnego E-maila w języku angielskim w tej sprawie, co się stało czemu nie dostałem E-maila... RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Tutti Frutti - 16-04-2010 09:42 i ja sie dolaczam do prosby ! RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Melo93 - 16-04-2010 09:53 "Some members' emails have ended up in spam filters or have been blocked by their ISPs. It doesn't matter--if you earned 200 PTZ or more during the Spring Fling, you ARE on the list to get into the redemption. " ^^ Lockerz pisalo na facebook'u że email może np. wylądować w spamie albo zostać zablokowany I to niema znaczenia czy dostałeś mejla czy nie bo jeżeli wiesz że zdobyłeś 200ptz to jesteś na liście użytkowników którzy maja dostęp do Spring Fling.... Więc wysyłanie wiadomości do Lockerz w tej sprawie niema sensu... Ja też nie dostałem wiadomości o tym że zdobyłem 200ptz a miałem dostęp do restocku. RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - pitfromhell - 16-04-2010 10:01 Aha, no trudno. Następnego restocka nie prześpię... ! + dla Ciebie RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Tutti Frutti - 16-04-2010 10:02 ahh no nic mowi sie trudno i zyje dalej |