Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8)
+------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28)
+------ Wątek: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! (/Temat-E-mail-w-sprawie-braku-E-maila-na-wiosenny-restock-5284)

E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - pitfromhell - 16-04-2010 08:51

Już po restocku. a ja nawet E-maila nie dostałem...
WTF?!?!?!
Każdego PTZ'a zdobyłem legalnie...
Proszę tłumacza o napisanie poprawnego E-maila w języku angielskim w tej sprawie, co się stało czemu nie dostałem E-maila...

RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Tutti Frutti - 16-04-2010 09:42

i ja sie dolaczam do prosby !

RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Melo93 - 16-04-2010 09:53

"Some members' emails have ended up in spam filters or have been blocked by their ISPs. It doesn't matter--if you earned 200 PTZ or more during the Spring Fling, you ARE on the list to get into the redemption. "
^^
Lockerz pisalo na facebook'u że email może np. wylądować w spamie albo zostać zablokowany
I to niema znaczenia czy dostałeś mejla czy nie bo jeżeli wiesz że zdobyłeś 200ptz to jesteś na liście użytkowników którzy maja dostęp do Spring Fling....

Więc wysyłanie wiadomości do Lockerz w tej sprawie niema sensu...
Ja też nie dostałem wiadomości o tym że zdobyłem 200ptz a miałem dostęp do restocku.

RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - pitfromhell - 16-04-2010 10:01

Aha, no trudno. Następnego restocka nie prześpię... !
+ dla Ciebie

RE: E-mail w sprawie braku E-maila na wiosenny restock!!!! - Tutti Frutti - 16-04-2010 10:02

ahh no nic mowi sie trudno i zyje dalej