![]() |
Już po restocku? WTF ?! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Już po restocku? WTF ?! (/Temat-Juz-po-restocku-WTF-5283) |
Już po restocku? WTF ?! - pitfromhell - 16-04-2010 08:39 Już po restocku. a ja nawet E-maila nie dostałem... WTF?!?!?! Każdego PTZ'a zdobyłem legalnie... Proszę tłumacza o napisanie poprawnego E-maila w języku angielskim w tej sprawie, co się stało czemu nie dostałem E-maila...:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@: RE: Już po restocku? WTF ?! - Kapec - 16-04-2010 09:50 Podłaczam się do tej prosby bo tez sie wkurwiłem że nawed emaila nie wysłali a restock o 1 w nocy zrobili;/ RE: Już po restocku? WTF ?! - pitfromhell - 16-04-2010 09:59 Napisał Melo93 Cytat:"Some members' emails have ended up in spam filters or have been blocked by their ISPs. It doesn't matter--if you earned 200 PTZ or more during the Spring Fling, you ARE on the list to get into the redemption. " Temat do zamknięcia. RE: Już po restocku? WTF ?! - cinexik - 16-04-2010 13:59 zresztą pisali, żeby kontrolować, czy zdobyles te pkty i ze mozna nie dostac maila. skoro wiedziales ze zdobyles to mogles byc czujny ![]() RE: Już po restocku? WTF ?! - pitfromhell - 17-04-2010 09:26 Chociaż się wyspałem ![]() RE: Już po restocku? WTF ?! - Kilol - 17-04-2010 12:33 Będzie na pewno jeszcze jeden restock w Kwietniu. Zamykam. |