[Nieaktualne]10ZŁ lub pendrive za rejestracje i wykonanie oferty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]10ZŁ lub pendrive za rejestracje i wykonanie oferty (/Temat-Nieaktualne-10ZL-lub-pendrive-za-rejestracje-i-wykonanie-oferty-52827) |
[Nieaktualne]10ZŁ lub pendrive za rejestracje i wykonanie oferty - energy95 - 29-04-2012 08:16 Mam do zaoferowania:10 złotych Wypłaty na PP oraz konta bankowe lub pendrive 2GB Za co:Rejestracje z mojego reflinku i wykonanie jednej darmowej oferty. Opis:- Rejestrujesz się na Xpango.com z mojego polecenia - Wybierasz ofertę, którą chcesz wypełnić(eMusic lub lumosity.), możesz wypełnić także ofertę płatną. - Oferty polegają na krótkiej rejestracji podczas, której wymagane jest podanie karty płatniczej.Do płatnych potrzebne 10$ na PP. - Po wykonaniu oferty, czekasz na jej akceptację i dodanie kredytu. - Po dodaniu kredytu i zaliczeniu wysyłam na PP lub konto bankowe wyżej oferowaną sumę chyba, że wybierzesz pendrive, to wtedy przesyłasz mi dane do wysyłki, a ja wysyłam i w ciągu 2-3 dni jest u Ciebie. Kontakt:GG:2972633, PW(sprawdzam tylko raz dziennie) e-mail:[email protected] [Nieaktualne]10ZŁ lub pendrive za rejestracje i wykonanie oferty - Killer - 29-07-2012 08:48 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |