Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Pytanie o 100 GBP na amazon. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Pytanie o 100 GBP na amazon. (/Temat-Rozwiazane-Pytanie-o-100-GBP-na-amazon-528)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]Pytanie o 100 GBP na amazon. - hubert_kielce - 26-12-2009 16:38

Witam. Chcialem teraz zgarnac karte na 100GBP na amazon i prosze o pomoc. Na jaki czas obowiazuje ta karta?? A i gdzies przeczytalem ze jest to tak jak by los i dopiero pozniej sie losuje kto dostaje te 100 P. Wogole chcial bym dowiedziec sie jak nawiejcej na temat tej karty bo nie oplaca mi sie zamawiac x boxa i chcialbym sobie wlasnie za ta karte kupic boxa na amazonie

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - WojaS_PL - 26-12-2009 16:48

Wydaje mi się, że ta karta nie ma z góry ustalonej ważności choć mogę się mylić. To nie jest żaden los, otrzymujesz to od razu po zamówieniu na Lockerz w formie maila. Wydaje mi się również, że oni nie wysyłają sprzętu elektronicznego takie jak konsole, telewizory itp. do Polski, powinieneś trochę poszperać po ich stronie i znaleść rozpiskę co gdzie wysyłają.

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - Leopard - 26-12-2009 16:58

Na amozon.co.uk chyba wszystko wysyłają. Np. Windows 7 wysłali mi. Pamiętaj jednak, że trzeba doliczyć VAT (najpierw odjąć angielski, potem dodać polski) i koszty przysyłki, przy XBOX pewnie z 10Ł.

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - WojaS_PL - 26-12-2009 17:00

Tak masz rację, poszperałem w dziale "HELP" i znalazłem :

Delivery Destinations

Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health (excluding medicine), Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items

* United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

Sorka za błąd w moim poprzednim poście Wink

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - Razer - 26-12-2009 19:34

Karty są ważne bodajże 6 miesięcy.

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - Enemy - 26-12-2009 22:56

Razer sie myli kart są ważne rok od ich wydania po czym przepadają bezpowrotnie.

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - Razer - 27-12-2009 09:29

Nom, nie byłem pewny czy 6 czy 12 msc Tongue

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - m-kamillo - 27-12-2009 10:44

Tak rok sa ważne, a potem po nich nie ma śladu. Chyba w rok byś zdążył zamówićBig Grin?
A i to nie jest żaden kupon jak wspomniał WOJAS_PL

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - hubert_kielce - 27-12-2009 19:33

Czyli tak podsumowaujac. Nagrody wysylaja do Polski. Karta czy tam czek nie wiem jest wysylana do mnie mailem jako jakis kod czy dostaje poprostu jakis czek badz weksel nie wiem? I jest to wazne rok. Czyly jestem w stanie zarobic dwie. A mozecie mi jeszcze powiedziec tak waszym zdaniem albo z waszego doswiadczenia trudno jest upolowac ta karte?? Dziekuje panowie da kazdego WIELKI +. Juz do was leci

RE: Pytanie o 100 GBP na amazon. - turbocwaniak - 27-12-2009 20:35

Moim zdaniem tak jak se wszystkim na restocku będzie trudno, ale z tymi kartami nie ma jakiś ogromnych problemów ( jak z PSP )
Bądź szybki i czujny to dasz radę Smile