20$dollars2surf PIRAMIDA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 20$dollars2surf PIRAMIDA (/Temat-20-dollars2surf-PIRAMIDA-52788) |
20$dollars2surf PIRAMIDA - Senterse - 28-04-2012 07:24 Witam. Postanowilem założyć nową piramidkę, jako iż tamta okazała się być wielkim oszustwem, ludziom od ponad miesiąca do piramidki nikt nie przychodzi Nie będę mówić jak działa 20$dollars2surf. Działanie piramidki. 1. Piszesz w temacie "Dołączam" Ja Ci na PW wysyłam refflinka, rejestrujesz się z niego, i odpisujesz mi na PW swój nick oraz Twój refflink. Po czym jak kolejna osoba będzie chciała dolączyc ja daje Twój, i tak dalej.. 2. Instalujesz banner, i zaczynasz zbierać punkty ! To tyle, zapraszam do zarobków 20$dollars2surf PIRAMIDA - Magnus - 28-04-2012 07:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |