Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów (/Temat-Sprzedam-Weryfikacje-telefoniczne-do-roznych-serwisow-52781) |
Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - Branzolek - 28-04-2012 00:10 Cześć Posiadam sporo aktywnych starterów telefonicznych około 200,sprzedam weryfikacje facebookowe,rejestracje za pośrednictwem tel. bądź inne podobne rzeczy. Kontakt : pw gg : 44425510 Cena : do ustalenia RE: Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - facebook_devil - 28-04-2012 10:22 Oho... a jeszcze niedawno pisales na forum że weryfikacje telefoniczne na FB nic nie daja a teraz sam sprzedajesz? Niezly jestes, caly czas probowales ludziom wmowic ze ja sprzedaje kicz a teraz co? Nagle FB zmienil swoje zabezpieczenia? Ojj Branzolek... RE: Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - Branzolek - 28-04-2012 10:46 No bo jak im potwierdzisz raz to później wszystko idzie na marne u mnie dostają unikatowy numer podaja mi tylko numer który im przydziele i potwierdzam tel ponownie. RE: Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - facebook_devil - 28-04-2012 10:57 Czyli jednak twierdzisz że fb zmienił zabezpieczenia, bo ja też każdemu oferowałem unikatowy numer ;p RE: Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - Branzolek - 28-04-2012 11:03 A to zwracam honor jeżeli też takiego patentu używałeś : ) RE: Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - facebook_devil - 28-04-2012 11:11 a zdziwiłbyś się jaki mam patent RE: Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - Branzolek - 28-04-2012 11:32 nom,Zapraszam : > Sprzedam Weryfikacje telefoniczne do różnych serwisów - Coristo - 26-06-2013 06:47 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |