stracona koszulka?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: stracona koszulka?? (/Temat-stracona-koszulka-5271) |
stracona koszulka?? - MAIKEL1946 - 15-04-2010 21:05 Dear Damian, It's nice to hear from you - we've tried to reach out to you multiple times in the past to update your address in your Lockerz profile so we could send you the Lockerz Z-List T-shirt. Unfortunately, March 31, 2010 was our deadline for the Lockerz T-shirt promotion and we can no longer provide you with this option. We're sorry you missed out on the T-shirt, but don't worry -- we have plenty of perks coming your way for reaching Z-list status. Right now, you can earn double PTZ for everything you do on the site, including watching videos or simply logging in. Coming soon, we are introducing a whole new package of Z-List perks and exclusives, so please update your settings so you won't missed out and stay tuned for more to come! Sincerely, The Lockerz crew Lockerz Pittsburgh, PA, USA RE: stracona koszulka?? - Nayare - 15-04-2010 21:28 Pisza, że źle wypelniles lub w ogole nie wypelniles danych w my account do 31 III i nie moga Ci wyslac koszulki, ale nie martw sie z tego co pisza to raczej dostaniesz perksy(udogodnienia) dla zlisterow, ktorzy osiagneli ten status po 19 marca. RE: stracona koszulka?? - MAIKEL1946 - 15-04-2010 21:36 spoko od poczatku mialem wypelnione dane;/ wkur..... RE: stracona koszulka?? - darkapple18 - 15-04-2010 21:36 Oryginał: Cytat:Dear Damian, Tłumaczenie: Cytat:Szanowny Damianie, RE: stracona koszulka?? - MAIKEL1946 - 15-04-2010 21:41 wiele razy wysyłałem im maile ze wypełniłem swoje dane poprawne a potem otrzymywałem odpowiedzi ze mam tylko czekac na koszulke a teraz wyskakuja z takim czyms:/ oszustwo!!!!!!!!!!!!! P.S mozna do nich napisac odwołanie?? RE: stracona koszulka?? - Lubelak - 16-04-2010 05:17 (15-04-2010 21:41)MAIKEL1946 napisał(a): wiele razy wysyłałem im maile ze wypełniłem swoje dane poprawne a potem otrzymywałem odpowiedzi ze mam tylko czekac na koszulke a teraz wyskakuja z takim czyms:/ oszustwo!!!!!!!!!!!!! P.S mozna do nich napisac odwołanie?? to samo miałem stracone i tyle dane miałem ok a tu taki sam mail RE: stracona koszulka?? - Aja - 17-04-2010 11:30 Jesli mozesz to napisz mi na jakogo maila wyslales im pytanie o koszulke bo mi z poltora miesiaca temu napisali ze sie ze mna skontaktuja za 5 tygodni i nic.. Wyslalem maila i tez bez odpowiedzi... bede wdzieczny za info RE: stracona koszulka?? - MAIKEL1946 - 17-04-2010 19:33 kliknij na( contact us) na dolnym pasku tam wpisujesz swój e-mail imie i temat pytania wklejasz tresc pytania przepisujesz kod z obrazka i wysyłasz pozdrawiam RE: stracona koszulka?? - Aja - 17-04-2010 19:38 ehh tak wlasnie wyslalem:/ ok dzieki za info |