![]() |
Propozycje spędzenia weekendu majowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Propozycje spędzenia weekendu majowego (/Temat-Propozycje-spedzenia-weekendu-majowego-52642) |
Propozycje spędzenia weekendu majowego - nitram - 24-04-2012 09:25 Macie jakieś propozycje jak spędzić weekend majowy? Wziąłem sobie w pracy urlop łączenie wychodzi koło 10 dni i nie wiem co mam z czasem wolnym zrobić. Potrzebuję jakiegoś konkretnego pomysłu bo nie chcę całego czasu spędzić przed komputerem i PS3. A jeszcze gorzej będzie jak rodzice będą widzieli że siedzę w domu i nic nie robię to mi pewnie jakąś pracę znajdą na ogródku albo coś w tym stylu ;p Pierwszym pomysłem który chce zrealizować to skok z helikoptera ze spadochronem, ale to załatwia połowę dnia tylko chyba że będę skakać przez 10 dni jak mi się to bardzo spodoba ![]() Ktoś ma jakieś inne pomysły propozycje? Interesuje mnie coś innowacyjnego, i w rozsądnych przedziałach cenowych. Propozycja typu piknik z dziewczyną na łące mnie nie interesuje, szukam czegoś bardziej widowiskowego i rozrywkowego ![]() RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - nitram - 07-05-2012 15:24 Nikt nie udzielił mi porady co można robić w weekend majowy, więc sam coś wymyśliłem ![]() [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=6MA22bIjAAU&feature=player_embedded[/my-youtube] RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - mariio - 07-05-2012 16:38 hueh zbieram na samolot + spadochron <3 też muszę w wakacje się wybrać na taki skok ale tak po za tym to fajna pani Cie na początku instruuje ![]() sporty ekstremalne <3 RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - generation7 - 07-05-2012 17:40 Stary fajna sprawa, tylko jak dla mnie skok z profesjonalistą wyglądał by dla mnie inaczej. Mniejsze bezpieczeństwo bo wypuściłby Cie samego w razie problemów dwóch asekurantów RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - nitram - 07-05-2012 18:11 mariio nie musisz kupować swojego samolotu i spadochronu w każdej szkółce, aeroklubie mają taki sprzęt na wyposażeniu ![]() (07-05-2012 17:40)generation7 napisał(a): Stary fajna sprawa, tylko jak dla mnie skok z profesjonalistą wyglądał by dla mnie inaczej. Mniejsze bezpieczeństwo bo wypuściłby Cie samego w razie problemów dwóch asekurantów Nie ma takiej możliwości żeby samemu odbyć pierwszy skok, o takiej strukturze jak mówisz możesz pomyśleć w trakcie bądź po ukończeniu kursu AFF, jeśli tego kursu nie masz to tylko w grę wchodzi skok w tandemie. RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - mariio - 07-05-2012 18:27 By odbyć skok bez asekuranta musisz ukończyć kurs , który na pewno kiedyś zrobię ![]() Sprzęt na własność i tak by się przydał, może kiedyś ewentualnie w innym życiu ... ![]() RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - generation7 - 07-05-2012 18:45 (07-05-2012 18:11)nitram napisał(a): mariio nie musisz kupować swojego samolotu i spadochronu w każdej szkółce, aeroklubie mają taki sprzęt na wyposażeniu Jak poczujesz się wolnym człowiekiem to kiedyś skoczysz bez partnera i uda Ci sie to bez kursu, Podczas adrenaliny trudno nie mieć siły by pociągnąć za szelke czy teraz robione gadżety np. guzik ;] RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - nitram - 08-05-2012 10:44 generation7 co ty bierzesz ? ![]() RE: Propozycje spędzenia weekendu majowego - nitram - 09-05-2012 10:08 Za rok w weekend: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zF_Qb2ZCi8U |