[Rozwiązane]Przyznanie sie do fake kont - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Przyznanie sie do fake kont (/Temat-Rozwiazane-Przyznanie-sie-do-fake-kont-5258) |
[Rozwiązane]Przyznanie sie do fake kont - molek19 - 15-04-2010 18:43 Mam ptyanie żeby zdobyć z-list robiłem fake konta. Napisałem do lockerz i przyznałem sie do wszystkiego. dzisiaj wchidze na moje konto i mam połowe punktów. mam 2 pytania : czy teraz jak coś mi sie uda wygrać to już jest wszyskto ok? mogą sie do czegoś przyczepić? oraz czy po tym jak lockerz obcią mi połowe punktów to powinni wysłać mi cos na e-maila że mi wybaczą i tym podobne? RE: Przyznanie sie do fake kont - Hyubios - 15-04-2010 18:47 Tak, teraz możesz bez brudnego sumienia brać udział w restockach i korzystać w pełni z przywilejów lockerz i z-listera. Nie, nie przyczepią się do niczego, co będzie zgodne z regulaminem. Zabrali Ci punkty, to chyba wszystko jest jak należy, nie ? Wybaczyli ^^ RE: Przyznanie sie do fake kont - Magnus - 15-04-2010 18:49 Teraz możesz spokojnie już zamawiać rzeczy... raczej nic nie napiszą a może ... ale odczytali twojego emaila i Ci odjeli PTZ więc to znaczy ze ci wybaczyli xD RE: Przyznanie sie do fake kont - molek19 - 15-04-2010 18:52 Dzieki bardzo za szybko odpowedz RE: Przyznanie sie do fake kont - Tidus - 15-04-2010 20:14 (15-04-2010 18:43)molek19 napisał(a): Mam ptyanie żeby zdobyć z-list robiłem fake konta. Napisałem do lockerz i przyznałem sie do wszystkiego. dzisiaj wchidze na moje konto i mam połowe punktów. mam 2 pytania : 1.Jasne czuj sie jakbys juz ich nie miał 2.Nie muszą , oni wiedzą komu odjeli RE: Przyznanie sie do fake kont - gamonek - 15-04-2010 20:37 a jeśli odejmą te punkty za fake konta to dalej się jest z-listerem?? RE: Przyznanie sie do fake kont - Tidus - 15-04-2010 20:44 (15-04-2010 20:37)gamonek napisał(a): a jeśli odejmą te punkty za fake konta to dalej się jest z-listerem?? Tak [Rozwiązane][Rozwiązane]Przyznanie sie do fake kont - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |