![]() |
Typujmy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typujmy (/Temat-Typujmy-52519) |
Typujmy - dombros15 - 21-04-2012 12:35 Siemka gracze mam taki mały pomysł ![]() ![]() różne dyscypliny (z tej który jesteś mocny) A Więc Zapraszam do Wspólnej Zabawy ![]() Mój Typ Barcelona-Real Madryt Typ 1 kurs 1.61 Ja osobiście jestem za Realem ale poprzednie mecze wołają Barcelona Dlatego Taki typ ![]() Pozdrawiam wszystkich graczy RE: Typujmy - donmateo16 - 21-04-2012 16:49 A ja postawiłem na Real, kurs 5.0 więc można sporo wygrać. Real na pewno nie odpuśći ponieważ w przypadku porażki będzie miał tylko 1 pkt przewagi, więc mecz będzie na pewno dobry i moim zdaniem albo real zaatakuje albo będzie się bronił i tylko kontry, więc moje typy tego meczu to remis lub zwycięstwo realu. RE: Typujmy - Filipus - 21-04-2012 21:18 Real wygrał więc ile kasy wygrałeś? ;3 RE: Typujmy - donmateo16 - 21-04-2012 21:54 Gram na sportingbet i duzo nie miałem na koncie bo nie wpłacałem tylko gram za to co wygram w kasynie z free spinów i jak na razie bez żadnej wpłaty wypłaciłem ze sportingbet 200zł. Na Real postawiłem tylko 2zł więc jak łatwo policzyć 10zł wygrana i kilka dni wcześniej postawiłem też na chelsea w LM, kurs był podobny do dzisiejszego z tym że 4zł wiec wtedy 20zł wpadło. Pewnie napiszecie że śmieszne sumy ale jak się nie wpłaca kasy tylko gra tym co się wygrywa w kasynie to dobre 20zł do przodu.... RE: Typujmy - mark77 - 22-04-2012 08:05 ooo. ja nie wiem czy to siadzie... RE: Typujmy - mareczek - 22-04-2012 09:40 (21-04-2012 21:54)donmateo16 napisał(a): Gram na sportingbet i duzo nie miałem na koncie bo nie wpłacałem tylko gram za to co wygram w kasynie z free spinów i jak na razie bez żadnej wpłaty wypłaciłem ze sportingbet 200zł. nie wiem ile masz lat, ale zapewne boisz sie obstawiania wiekszych sum, a powiem ci tyle ze obstawianie 2-5zl na kombinacyjny kupon w ktorym jest 5 meczow z kursami od 2-4 nie jest dobra taktyka, najwiecej w ten sposob udalo mi sie wygrac 150zl kiedy to postawilem 2zl na kombinacyjny kupon z premier league na ktorym byly 4 mecze, kilka razy tez zabraklo szczescia, np. przedwczoraj weszly 4/4 mecze w 2. lidze francuskiej i zostal jeden ^^ jak sie mozesz domyslac nie wszedl, co gorsza obstawilem X,(remis), a w 90 minucie gosc z druzyny gospodarzy strzelil na 1:0 i po wygranej (1565 z groszami ![]() ![]() RE: Typujmy - dombros15 - 22-04-2012 17:19 Chciałbym przypomniec że dajemy typy a nie gadamy bez sensu^^ Z tego co czytałem to najwięcej wpada jak się myśli w kilku każdy mecz od siebie więc próbujemy? |