![]() |
Ci co już skończyli... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307) +---- Wątek: Ci co już skończyli... (/Temat-Ci-co-juz-skonczyli-52508) |
Ci co już skończyli... - KontaYoutube - 21-04-2012 01:54 Co wam brakuje ze szkół? Mi Najbardziej to znajomych, częstej przerwy między pracą umysłową +)]:-) i chyba kapłana na religi ![]() RE: Ci co już skończyli... - xJAmaTOx - 21-04-2012 11:13 Hm.. szkoła sama w sobie nie jest zła.. oprócz lekcji ![]() RE: Ci co już skończyli... - ARTNETGame - 27-04-2012 13:51 Stare dzieje ![]() RE: Ci co już skończyli... - gosialdo - 27-04-2012 14:15 szkoła średnia dla mnie była czymś super ![]() gimnazjum to czysta zabawa, jakie głupoty wtedy wymyślaliśmy... ale studia są the best. Kompletnie nic nie robię, co drugi tydzień jest praktycznie wolny... po prostu raj ![]() szkoda tylko że wykłady od nowego roku są obowiązkowe (podobno). RE: Ci co już skończyli... - Tucker - 29-09-2012 12:04 Dla mnie najlepszym okresem były zdecydowanie studia. Tutaj już nikt Cie tak nie pilnuje, nie prowadzi za reke, sam sie musisz pilnowac ![]() |