![]() |
Skrypt typu podbij.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skrypt typu podbij.pl (/Temat-Skrypt-typu-podbij-pl-5247) |
Skrypt typu podbij.pl - matrivers - 15-04-2010 16:47 Sprzedam skrypt strony podobnej do podbij.pl ,a dokładnie to skrypt strony pogrosiku.pl.Kupiłem go ,ale w ogóle nie instalowałem ,ani modyfikowałem.Osobie która kupi dam kontakt tamtej osoby do pomocy technicznej. Możesz go zmodyfikować i otworzyć swój serwis lub zmienić grafikę i sprzedać gotowy sklep do biznesu.Ja tego nie robiłem bo nie znam się na grafice i na razie zajmuję się forum.Mogę pomóc dobrać ci wolną domenę. Cena bardzo niska i do uzgodnienia.Każdy kto zna podbij.pl to wie ile takie serwisy zarabiają i ile są warte.Sprzedaję tylko jedną kopie tego skryptu i ty przejmiesz te prawa użytkowania.Nie możesz dalej rozpowszechniać tej kopii. Wpłata najlepiej na PayPal Więcej info pod adresem [email protected] RE: Skrypt typu podbij.pl - Radek256 - 15-04-2010 19:18 ja jestem zainteresowany tym skryptem, tylko jaka jest cena? RE: Skrypt typu podbij.pl - matrivers - 16-04-2010 07:40 Za wszystkimi ofertami czekam do niedzieli ,gdyż jak wiadomo sprzedam tylko jedną kopie tego skryptu. RE: Skrypt typu podbij.pl - Admin - 16-04-2010 11:19 takie skrypty sa w internecie za darmo... juz całe silniki można bezpłatnie ściągnąć. Jednak na allegro nawet bezpłatną plyte ubuntu można sprzedać za 30 zł.... RE: Skrypt typu podbij.pl - wesolutki - 17-04-2010 10:42 Tak jak myślałem, skrypt jest nielegalny. Oto mail od administratora serwisu pogrosiku: "Witam Z tej strony Joanna Mazurczyk, jestem Właścicielem serwisu od 18 lutego. Z przykrością muszę stwierdzić, że sprzedaż tego skryptu jest naruszeniem umowy jaką zawarłam z poprzednim właścicielem pogrosiku.pl, który prawdopodobnie sprzedał skrypt osobie dającej ogłoszenie, o którym Pan pisze. W umowie jasno i wyraźnie zaznaczone miałam, że sprzedawany jest skrypt a nie jego kopia." Przestrzegam przed kupowaniem lewych skryptów a temat myślę, powinien trafić do kosza ![]() RE: Skrypt typu podbij.pl - Kilol - 17-04-2010 11:16 Więc kosz. Skrypt typu podbij.pl - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |