Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj (/Temat-Nie-wiesz-czy-wybrac-regulke-na-stare-dane-czy-na-nowe-Zajrzyj-5243) |
Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - Tidus - 15-04-2010 16:22 O to mój sposób : Ustawiamy autofilla na stare dane ; Reguła autofilla na stare dane ||| Jak ustawić Greasemonkey'a na nowe dane : Reguła greasemonkey'a na nowe dane ||| Jak ustawić I jeżeli formularz będzie na stare dane to wystarczy wcisnąć alt + j , a jeżeli nie, to greasemonkey automatycznie uzupełni dane. Dziękuje myślę ze pomogłem Tidus0 RE: Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - SZAFI - 15-04-2010 16:25 hehehe... moze komus pomozesz ale watpie zeby lockerz wrocilo do starszych ustawien jak beda zmieniac te ustawienia to napewno dadza jakies nowe ... Sorka za ortografie ale nie pisze na polskiej klawce xD RE: Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - BartuS - 15-04-2010 16:25 Ale autofill nie wybiera kraju RE: Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - Tidus - 15-04-2010 16:28 (15-04-2010 16:25)BartuŚ napisał(a): Ale autofill nie wybiera kraju trudno ;p RE: Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - Zythus - 15-04-2010 16:29 Ja mam stare i nowe greasemonkeya i to mi wystarczy RE: Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - Leopard - 15-04-2010 16:29 Można mieć i nową i starą regułę w GM'ie, więc niewiem po co posiadać jedną tu, a drugą tu . RE: Nie wiesz czy wybrac regułkę na stare dane czy na nowe ? Zajrzyj - pitfromhell - 15-04-2010 20:40 A po czym poznać czy masz nowego czy starego monkey'a ?;-) |