Just Been Paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Just Been Paid (/Temat-Just-Been-Paid-52403) |
Just Been Paid - Oriox - 18-04-2012 18:26 Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z Was korzysta z tego serwisu. Czy jest on wypłacalny i czy wpłata środków działa bez zarzutów. Bo zacząłem przygodę z tym serwisem i chciałem się dowiedzieć czy moja współpraca z nimi nadal ma sens. Proszę także o Wasze zdanie o tej stronie RE: Just Been Paid - adrick1197 - 18-04-2012 18:39 tak wyplaca oplaca sie tam inwestowac a najbardziej w najblizszym czasie bo pozycji wykupionych teraz nie liczy sie do restartu :0 RE: Just Been Paid - tomazzi - 18-04-2012 18:44 a ja polecam nim zaczniesz spamować użyć opcji szukaj która na tym forum nie gryzie jest cały obszerny temat poświęcony jss tripler w którym znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania RE: Just Been Paid - Oriox - 18-04-2012 18:46 Jeżeli jest taki temat to ok dzięki i do zamknięcia ! Just Been Paid - Roben - 18-04-2012 19:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |