mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać (/Temat-mypay-pl-dokladne-wyjasnienie-jak-zarabiac-52236) |
mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać - scyrs - 14-04-2012 20:46 Znalazłem na kilku stronach poradniki jak zarabiać na tej stronie lecz nie opisują całej struktury zarabiania. Wiele osób (w tym na początku ja) nie wiedzą jak zarabiać i dlaczego nie zalicza im zadań i szybko dają sobie spokój z tą stroną. Ja miałem tak że zarobiłem pierwszego dnia jakieś 3 zł następnego byłem tak podekscytowany że zrobiłem wszystkie zadania (jakieś 30 min) i ku memu zdziwieniu żadnego mi nie zaliczyło. Na kilka dni skończyłem z mypay lecz odkryłem (kolega mi powiedział ;d) całą prawde i teraz ten serwis nie ma już dla mnie żadnych tajemnic. Ale co tu gadać, [/size]ZACZYNAMY! Pierwsze co robiły to rejestrujemy się na stronie mypay: REJESTRACJA Gdy się już zarejestrujemy możemy przejść do zakładki Akcje. I co my tam mamy? Mamy tam cudowne akcje, niektóre mają opisy ale z reguły opis jest pusty. Wybieramy jakąś akcje, polecam akcje firmy Limago i wygraj xxxxx środki za wykonaną akcje trafiają na nasze konto już po kilku sec/min po wykonanej akcji. Odradzam akcję Rappelz bo dostajemy 65gr + ewentualna premia a musimy się zarejestrować pobrać grę i stworzyć postać. Dla problemowych ludzi przedstawię schemat w punktach: 1.Wybieramy akcje 2.Klikamy w szczegóły a następnie w weź udział 3.Tworzymy nową skrzynkę pocztową (polecam interie i o2) 4.Wchodzimy w allegro i wybieramy jakąś aukcje i kopiujemy nr kontaktowy) 5.Wchodzimy z powrotem na akcje i wklejamy nr telefonu 6.Wchodzimy na nową pocztę i kopiujemy adres e-mail 7.Wchodzimy z powrotem w akcje i wklejamy adres e-mail 8.Wymyślamy fałszywe dane (np Maciek Walimucha z zadupia) 9.Wpisujemy http://www.mypay.pl z strony na której wypełnialiśmy akcje 10.Sprawdzamy czy doładowało nam konto jeśli nie doładuje nam konta w ciągu 24h zaznaczamy akcje jako fail. Oczywiście czynność powtarzamy przy każdej kolejnej akcji! UWAGI 1.Nie wymyślaj nr tel. bo nr musi być aktywny i konsultanci będą dzwonić pod ten nr. 2.Nie podawaj własnego nr tel. ja podałem i do mnie konsultanci dzwonili, za piątym razem mu powiedziałem żeby do mnie nie dzwonił bo mu dupe skope i już nie dzwonił. 3.Jeśli akcja którą robiliście wciągu dnia pojawi się znowu nie róbcie jej, nie zaliczy wam. 4.UWAGA bo to ważne, możecie robić akcje na jednym e-mailu innych firm, czyli nie róbcie dwóch akcji z np Limago na jeden e-mail bo wam nie zaliczy, ja dla pewności każdą inną akcje robie na inny e-mail. 5.Jeśli wam nie zaliczy akcji to nie martwcie się, mi jednego dnia nie zaliczyło 3 akcji a następnego dnia miałem 1,20zl więcej na koncie UWAGA Niektóre osoby się pewnie orientują że mypay wypłaca na paypal w bardzo długim czasie dlatego mam do zaoferowanie "dzierżawe" mojego konta bankowego. Tutaj podpowiedź dla złodziei - NIE PODAJE PASSÓW tylko podaje nr rachunku bankowego a wy wpłacanie tam swoje środki z mypay a ja wam np doładowuje tel. Dla niedowiarków które sądzą że nie ma ludzi uczciwych i że na pewno chcę kogoś oszukać, możliwe działanie poprzez allegro. Więcej na pw lub pod nr gg:24140329 Od każdej transakcji pobieram 10% Powodzenia!! REJESTRACJA NA MyPay RE: mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać - TwojaMama - 14-04-2012 21:02 skończ waćpan wstydu oszczędź i wypad z tym badziewiem na szczaw ;/ i większej czcionki się nie dało ? PS było więc raportuje ;] RE: mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać - twardy - 14-04-2012 21:24 co za debil moj boze... RE: mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać - kaczorek912 - 14-04-2012 21:36 haha, poradnik o dupe potrzaskać można RE: mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać - tomazzi - 14-04-2012 21:38 na bezczelnego i na chama szuka ewentualnych poleconych wielu ma niezły tupet w takich akcjach i poszukiwaniach - autor jest tego naocznym przykładem mypay.pl - dokładne wyjaśnienie jak zarabiać - Magnus - 15-04-2012 09:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |