![]() |
piramida 20$2surf!! Tylko dla aktywnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: piramida 20$2surf!! Tylko dla aktywnych (/Temat-piramida-20-2surf-Tylko-dla-aktywnych-52230) |
piramida 20$2surf!! Tylko dla aktywnych - pwnna123 - 14-04-2012 17:54 Wiem że jest to już któraś z kolei piramida ale warto spróbować może uda nam sie stworzyć coś nowego przynoszącego zyski dla obu stron.. ![]() Otóż każdy z nas chciałby zarobić jak najwięcej korzystając z internetu. Surfbary są wg mnie jednym z najlepszych sposobów zarabiania w sieci.. Tak jak wszystko polegaja na poleconych.. Chcę stworzyć piramidkę w dzięki której wspólnie będziemy cieszyć się zarobkami.. ![]() 20dollars2surf (przelicznik za marzec) 1000 pkt - 0,1097$ Pkt na minute - 1 Max ilośc pkt z bannera na miesiąc - 10 000 Poleceni - 10 poziomów poleconych za każdego 10% Minimum do wypłaty 20$ Inne formy zarobku - Bingo, Surf-koło, płatne kliki i Surf-Bonus (możliwośc zdobycia dodatkowej sumy pieniędzy,punktów a nawet 20$passa) Jeśli będą pierwsi chętni to rozrysują piramidę i zamieszczę obrazek w temacie tak aby każdy widział kto ma ilu poleconych i że nie jest to żadna ściema ![]() Zawsze służę swoją pomocą na gg , wszystko dokładnie tłumaczę i podaje przydatne sposoby zdobywania poleconych.. Zasady : 1.Jeśli chcesz dołączyć do piramidy zamieść post w temacie a następnie napisz na gg 181064 albo priv 2.Każda osoba otrzyma taką samą ilośc poleconych 3.Jeśli dołączysz wyślij mi swój link referencyjny abym mógł podać go dalej ![]() Przydatny link do promowania swojego linka i zdobywania poleconych : http://makemoney.com.pl/20dollars2surf/index.php?ref=489729 Cyfry z końca linku zastąp swoimi z linka polecającego.. W ten sposób wszystkie bannery na stronie będą promować twój link.. Link mozna zamieścic w autosurfach, wysyłac znajomym, dzieki niemu nie musisz tłumaczyc każdemu z osobna na czym polega 20$2surf.. ![]() Im szybciej napiszesz tym wyżej będziesz w piramidzie ![]() ![]() ![]() RE: piramida 20$2surf!! Tylko dla aktywnych - Shiv3R - 14-04-2012 20:51 Chętny http://makemoney.com.pl/20dollars2surf/index.php?ref=11075 RE: piramida 20$2surf!! Tylko dla aktywnych - pwnna123 - 15-04-2012 09:48 Przypominam że osoby które są już zarejestrowane w serwisie nie mogą dołączyć do piramidy.. Jeśli chcesz dołączyć : wpis w temacie i pw albo wiadomośc na gg 181064 ![]() RE: piramida 20$2surf!! Tylko dla aktywnych - pwnna123 - 24-04-2012 16:47 Jest dwóch pierwszych chętnych.. Zapraszam więcej osób napewno coś z tego wyjdzie !! ![]() piramida 20$2surf!! Tylko dla aktywnych - Magnus - 24-04-2012 19:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |