sponsokdo.com - serwis placacy w euro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: sponsokdo.com - serwis placacy w euro (/Temat-sponsokdo-com-serwis-placacy-w-euro-52222) |
sponsokdo.com - serwis placacy w euro - urkurk2 - 14-04-2012 13:11 Witam. Chciałbym przedstawić wam nowy serwis płacący za wykonywanie zadań. Stronka na razie posiada tylko język francuski więc polecam google chrome A więc zaczynamy : Za wykonywanie zadań dostajemy punkty zwane "Kdos" Dostajemy 100 Kdos na start (tylko za rejestracje z reflinku). Wypłata od 1 Euro czyli 300 Kdos. Bardzo łatwo idzie dobić do wypłaty. Ja wypłaciłem narazie 11 EURO Serwis daje 100 % zarobków poleconego. Twój ref zarobi 300 Kdos (1 euro) Ty dostaniesz tyle samo. Wypłaty realizowane w przeciągu 24 godzin. Wypłacać można na Paypal i MoneyBookers. Przejdźmy do zadań. Najlepiej wybierać zadania darmowe. Najczęściej rejestrację i kliknięcie w link aktywacyjny. Tak wyglądają zadania: Oczywiście gdy chcemy zrobić więcej zadać niż nam oferują możemy pobawić się z ip proxy (Nie wszystkie będą działać) i robić zadania w innym języku. Polecam tą opcję inne Państwa mają więcej zadań do zrobienia. Ja korzystam z tych ip proxy : Ip proxy Stronka również daje "Kdos" za oglądanie krótkich 10 sekundowych filmików w zakładce "Video Kdos" Filmiki pojawiają się w różnych godzinach. Czasami 1 filmik można oglądać co minutę łatwo z samych filmików dobić do minimum. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na gg 6609986 Rejestracja : Jako mój polecony (Nic nie tracisz) : Z góry dziękuje za rejestracje z linku Mogę zaoferować refback w wysokości 50 % Czysty link : Kod: www.sponsokdo.com Życzę miłych i wysokich zarobków
Re: sponsokdo.com - serwis placacy w euro - Rzmijec - 14-04-2012 13:19 Było... Send from X8 using Tapatalk and GingerDX v025 RE: sponsokdo.com - serwis placacy w euro - Majka - 14-04-2012 13:49 (14-04-2012 13:11)urkurk2 napisał(a): Oczywiście gdy chcemy zrobić więcej zadać niż nam oferują możemy pobawić się z ip proxy (Nie wszystkie będą działać) i robić zadania w innym języku. A jak to działa? Może tak - jak zmienić IP za pomącą stronki, którą podałeś? sponsokdo.com - serwis placacy w euro - Magnus - 14-04-2012 17:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |