2000$ w 7 dni Step by Step - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 2000$ w 7 dni Step by Step (/Temat-2000-w-7-dni-Step-by-Step-52179) |
2000$ w 7 dni Step by Step - cryuff - 13-04-2012 16:16 1. Nazwa poradnika : 2000$ w 7 dni Step by Step 2. Przeznaczenie : Zarabianie w internecie 3. Cena : 200$ 4. Opis : Witam! Mam zaszczyt przedstawić autorską metodę zarobku w internecie. Oferuję w tym temacie poradnik, który pokaże wam jak krok po kroku ustawić kampanię, dzięki, której zarobiłem 4000$ w 2 tygodnie. Co otrzymujecie?: 1.Pełny poradnik ze screen'ami przedstawiający metodę krok po kroku 2.Dwa skryptu, do których mam prawo odsprzedaży - wartość oddzielnie około 75$ 3.Przykłady ustawionej kampanii 4.Pomoc w razie pytań 5.Przykładowe Nisze, na których możemy zbudować kampanię Metoda opiera się na serwisie społecznościowym - Facebook. Po wprowadzeniu Osi Czasu, mamy jeszcze więcej pola do popisu. Proszę o kontakt ludzi zainteresowanych poprzez PW. Poradnik ukaże się w drugiej połowie kwietnia! Metodę sprzedaje, gdyż kilka- kilkanaście kopii nie zmieni potencjału rynku, a ja sam zaczynam prowadzić serwis internetowy, który ma mi przynieść większe zyski, lecz potrzebuje większego nakładu pracy. Do tego sprawy z otworzeniem firmy bla,bla,bla... Poniżej dowody wypłat i zarobków: Wiem że nie mam na tym forum zbyt dużej reputacji, na forum "chyba" konkurencyjnym więcej osób mnie kojarzy. Na forum LCP, poradnik zakupiły już 4 osoby, więc pozostało 16 kopii. Poradnik wychodzi do 1 maja - deadline, więc w tym dniu lub wcześniej kopie powędrują do kupców. 5. Sposób płatności i wysyłki : Paypal,Alertpay, ewentualnie konto bankowe. Odpowiem na wszelkie pytania! RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - facebook_devil - 13-04-2012 16:44 Świetny dowód wstawiłeś... spójrz na mój poniżej RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - dvt - 13-04-2012 16:58 Oddaj to do recenzji RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - tomazzi - 13-04-2012 17:05 jeśli myślisz, że na forum to zbieranina jeleni i innych pachołków którzy wprost się rzucą na twoje słowa i psychologiczne opisy to źle trafiłeś - tutaj nikt nie kupi kota w worku - chcesz mieć klientów na swój poradnik - oddaj go do recenzji jednemu z moderatorów czy adminowi - bez takiej recenzji NIKT nie kupi poradnika RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - cryuff - 13-04-2012 17:16 No to niestety chyba nie sprzedam żadnej kopii na tym forum, a może patrząc się po nastawieniu innych to i dobrze. Chciałem pomóc kilku członkom tej społeczności, a wychodzi jak wychodzi nie z mojej winy. Nie oddam poradnika do recenzji, gdyż jestem dystrybutorem skryptu w nim zawartego i mam prawo odsprzedaży jedynie 20 kopii, nie opłaca mi się oddawać jednej z nich za darmo skoro za nie płacę. RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - tomazzi - 13-04-2012 17:28 (13-04-2012 17:16)cryuff napisał(a): No to niestety chyba nie sprzedam żadnej kopii na tym forum, a może patrząc się po nastawieniu innych to i dobrze. tutaj panują zasady jakie panują - bajeczki w postaci 2000$ czy 20 000$ czy 200 000$ może napisać sobie każdy - tutaj nikt nie kupuje kota w worku - i nic nikomu nie oddajesz za darmo tylko moderator czy admin czyta poradnik - wystawia mu recenzję i nic więcej - jeśli np moderatora poradnik po recenzji zainteresuje to go kupuje - skoro ci nie odpowiadają takie warunki na tym forum = jeleni szukaj gdzie indziej RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - cryuff - 13-04-2012 17:34 Dla ciebie to są bajeczki, dla mnie realia, więc nie wiem kto na tym lepiej wychodzi. Jeśli ktoś jest zainteresowany poradnikiem, mogę udzielić szerszych informacji na PW. RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - tomazzi - 13-04-2012 17:38 (13-04-2012 17:34)cryuff napisał(a): Dla ciebie to są bajeczki, dla mnie realia, więc nie wiem kto na tym lepiej wychodzi. bez recenzji nie jestem zainteresowany niczym i nikogo bez recenzji nie zainteresujesz zakupem - skoro są to realia = oddajesz poradnik do recenzji - wystawia mu moderator/admin recenzję, jeśli będzie interesująca recenzja i zachęcająca do zainteresowania się poradnikiem = możemy wtedy dalej rozmawiać na jego temat bez recenzji nie mamy o czym rozmawiać RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - malpa2 - 13-04-2012 17:45 Heh dokładnie popieram tomazzi. Ale mam dla Ciebie propozycję cryuff. Jeśli Twój poradnik serio jest taki dobry jak opisujesz to chętnie go przetestuję. Przez tydzień będę się stosował go porad w nim zawartych, a to co zarobię w pierwszy tydzień (2000$ jak sam piszesz) oddam w całości Tobie Co Ty na to? Liczę, że się zgodzisz i wtedy oboje na tym skorzystamy. RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - cryuff - 13-04-2012 17:50 Ja kupców i tak mam, nie będę wchodził w układy, które są mi po prostu nie potrzebne, gdyż znam wartość swojego produktu. Skończyłem dywagacje na jego temat, nie będę dyskutował z osobami, które z góry skreślają coś, co jest dla nich po prostu nieosiągalne. Jeśli ktoś zainteresuje się poradnikiem proszę o kontakt PW. Nikogo do kupna nie zmuszam. |