![]() |
Co byś kupił od razu gdyby cena... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co byś kupił od razu gdyby cena... (/Temat-Co-bys-kupil-od-razu-gdyby-cena-51931) |
Co byś kupił od razu gdyby cena... - kipeer - 08-04-2012 05:29 Witam, mam dostęp do sprowadzenia rzeczy z Afganistanu / taiwan \ Nigerii \ Chiny ( IPHONE 4S 16GB za 200$, z transportem przeszło +600zł paczka do 5kg, do 35 kg ok 1000zł ) ( Samsung i9250 Galaxy Nexus Prime - 250$ ) ( NOKIA LUMIA 800 - ok 135$ ) Są telewizory(samsunga), aparaty fotograficzne(20 typow), laptopy (13), telefony i telefonopodobne(ok. 50) i jakieś zwykłe RTV & AGD. Sprzedaje przez allegro praktycznie z 35% cenową obniżką. Przy sprzedaży 20 przedmiotów ( juz mam 6 kupców, samych znajomych ![]() ![]() Pisze w offtopie, bo szukam opini na ten temat :-) Zwrot kasy po tygodniu w razie 'usterki' ![]() RE: Co byś kupił od razu gdyby cena... - tomazzi - 08-04-2012 06:11 tylko, że taka rzecz od razu do wywalenia jak się popsuje bo gwarancji nie ma - no chyba, że ty masz dg i dajesz gwarancję serwisową bo w polsce zapłaciwszy 35% więcej ale mam gwarancję i jest wada fabryczna przykładowo - idę wymieniam i mam problem z głowy - u ciebie jak nie mam gwarancji - produkt do wywalenia i kasa wydana w błoto - reasumując nie kupiłbym osobiście nic bo w ciągu tygodnia wada nie wyjdzie - może się popsuć po 3 miesiącach i nie mając gwarancji pretensje mogę mieć do samego siebie, że byłem głupi i kupiłem sprzęt bez gwarancji nie w sklepie RE: Co byś kupił od razu gdyby cena... - HHP - 08-04-2012 07:37 Nie rozumiem dlaczego masz problemy ze sprzedażą. Ja na Twoim miejscu zrobiłbym sklep internetowy i zbudowałbym na allegro wizerunek profesjonalnego sprzedawcy ![]() RE: Co byś kupił od razu gdyby cena... - kipeer - 08-04-2012 15:26 (08-04-2012 07:37)HHP napisał(a): Nie rozumiem dlaczego masz problemy ze sprzedażą. Ja na Twoim miejscu zrobiłbym sklep internetowy i zbudowałbym na allegro wizerunek profesjonalnego sprzedawcy Wiesz zależy mi na szybkiej sprzedaży, narazie okres ktory ma przyjechać paczki to ok. 1 czerwca, 30 czerwca i dopiero coś wrześniu. Karty gwarancyjne + paragon z zagranicy są w pudełku RE: Co byś kupił od razu gdyby cena... - ciamciaj - 08-04-2012 15:34 Czy nie ma problemow z dochodzeniem sie gwarancji z taka karta? RE: Co byś kupił od razu gdyby cena... - Daminn - 08-04-2012 21:49 Coś w ten deseń? [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU[/my-youtube] RE: Co byś kupił od razu gdyby cena... - kipeer - 09-04-2012 14:38 (08-04-2012 21:49)Daminn napisał(a): Coś w ten deseń? Nie no nie, ja badam paczke jak wyglada kazdego telefonu, sprzęt. Nie otwieram z folii, sprawdzam czy działa. Nagrywam film, i ejestruje jak pakuje i jak zanosze paczke do kuriera ( zazwyczaj to on przyjeżdża do chaty ) ( takie zabezpieczenie ). :-) Za przesyłke ja płace |