[Zlecę] Wykonanie programinalu/bota do YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zlecę] Wykonanie programinalu/bota do YT (/Temat-Zlece-Wykonanie-programinalu-bota-do-YT-51841) |
[Zlecę] Wykonanie programinalu/bota do YT - szlachetny3 - 06-04-2012 10:40 Witam. Byłbym zainteresowany zleceniem, a zarazem kupnem bota YT. Bot ma być oryginalny i zrobiony specjalnie dla MNIE. Nie toleruję czegoś takiego, że ktoś też ma tego bota. Funkcje: - Like - Dislike - Comment - Ewentualnie flaggowanie, ale to nie jest wymagane. Także bot nie jest za bardzo skomplikowany Czekam na oferty ! RE: [Zlecę] Wykonanie programinalu/bota do YT - m4rcin93 - 06-04-2012 11:12 Chętnie wykonam bota, tylko że jest mały problem. Większość botów teraz nie dodaje poprawnie like'ów/commentów ze względu na zabezpieczenia ze strony YT. Raz dodaje, a raz nie. My nic nie możemy z tym zrobić. Więc jeśli napisałbym takiego bota dla Ciebie, a Ty potem napiszesz do mnie o zwrot kasy bo nie działa dodawanie lajków czy commentów, to wiedz, że to nie wina programu RE: [Zlecę] Wykonanie programinalu/bota do YT - kipeer - 06-04-2012 13:00 (06-04-2012 10:40)szlachetny3 napisał(a): Witam. Byłbym zainteresowany zleceniem, a zarazem kupnem bota YT. Bot ma być oryginalny i zrobiony specjalnie dla MNIE. Nie toleruję czegoś takiego, że ktoś też ma tego bota. Ile kont miałby obsługiwać, mam program ktory generuje wszystkie linki w ktorych komentowales ( i przy nastepnym logowaniu je automatycznie generuje ). Wyświetla Ci sie lista komentarzy ktore chcesz i je poprostu zaznaczasz ptaszkiem zaraz podłącze dysk to moge wrzucić jakies ss na prv RE: [Zlecę] Wykonanie programinalu/bota do YT - szlachetny3 - 06-04-2012 14:39 Prosiłbym bardzo o SS [Zlecę] Wykonanie programinalu/bota do YT - Coristo - 21-06-2013 06:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |