[ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych (/Temat-ZLECE-Dodanie-tematow-na-forach-internetowych-51800) Strony: 1 2 |
[ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - ciamciaj - 05-04-2012 14:26 Witam, zlecę pisanie tematów i postów na forach internetowych dotyczących inwestowania i zarabiania. Wymagania: +Tylko popularne fora o podanej tematyce (najpierw wyslij mi linki) +Minimum 3 dni obecnosci tematu na forum +Temat schludny, ze znacznikami BBCODE (podaje wzor tematu) +Każdy temat nieznacznie różny. +Schludne przedstawienie mi swojej pracy abym mogl odpowiednio ją wynagrodzić Płatność: +40 groszy za Temat + 5 groszy za odpowiedz na pytania w temacie (jeśli poproszę) +Przelew na konto bankowe lub PAYPAL Tylko poważne oferty P.S Jestem również zainteresowany wykupieniem sygnatur na Twoich kontach na forach jeśli jesteś aktywnym użytkownikiem. Cena do uzgodnienia. W razie jakichkolwiek pytan pisz! RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - kipeer - 05-04-2012 15:17 Wyślij mi na pw jak wyglada temat, juz mam zajecie pisanie tematow ale mam 10-20 postów dziennie limitu. Jak jest u ciebie. edit napisz, jak wyglada oferta RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - ciamciaj - 05-04-2012 16:01 PW wysłane. Moge zatrudnić wiecej niż jedna osobę RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - bartex89 - 05-04-2012 16:07 napiszna-pw RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - kometix - 05-04-2012 16:19 Napisałem na PW. RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - ciamciaj - 05-04-2012 16:24 bartex89 napisalem na pw. kometix: Tak jak pisalem, interesuja mnie sygnaturki na innych forach. pozdrawiam RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - kipeer - 06-04-2012 01:27 Poprosiłem go o szablon, napisał reklame. Całe to pisanie wydaje mi sie, że zarobisz kase ale w portalu na ktorym mozesz kupić jakieś "Szczebelki" i każdy szczebelek daje ci wiecej kasy i tak do usranej śmierci... RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - ciamciaj - 06-04-2012 07:08 Ten program to Banners Broker który zna i zarabia na nim wielu uzytkownikow tego forum, wiec bym tak tego nie lekceważył. Pozdrawiam. Oferta aktualna. RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - Kabajana - 06-04-2012 07:12 Możesz wysłać na PW szablon i zgłaszam się do stałej współpracy RE: [ZLECĘ] Dodanie tematów na forach internetowych - ciamciaj - 06-04-2012 09:17 Wysłane PW |