Konta gmail - parę pytań :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konta gmail - parę pytań :) (/Temat-Konta-gmail-pare-pytan-51641) |
Konta gmail - parę pytań :) - Rzmijec - 01-04-2012 16:53 Witam. Mam do Was następujące pytania : -Czy konto gmail potrzebuje weryfikacji sms? -Czy na 1 numerze telefonu można potwierdzić tylko 1 emaila? -Ile można chcieć za takie konto przy sprzedaży? Sprawdził bym co nieco sam, ale mam problem z dostępem do kompa :/ Sensowne posty nagradzam reputami jak będę na Pc Jeżeli zły dział, to proszę o przeniesienie Człapnięte z Xperii :> RE: Konta gmail - parę pytań :) - HeniutX - 01-04-2012 18:08 Cytat:-Czy konto gmail potrzebuje weryfikacji sms?- Nie zawsze Cytat:-Czy na 1 numerze telefonu można potwierdzić tylko 1 emaila?- Nie wiem ile dokładnie, ale ja potwierdziłem na jednym numerze kilka kont Cytat:-Ile można chcieć za takie konto przy sprzedaży?- Za aktywowane konto ~0.04$ według mnie Odp: Konta gmail - parę pytań :) - Rzmijec - 01-04-2012 18:20 @up Dzięki dzięki xD Reputa dam na 99% jutro Zapraszam dalej do dyskusji piszcie co tam wiecie . Człapnięte z Xperii :> EDIT: Rep dodany. Odp: Konta gmail - parę pytań :) - Rzmijec - 01-04-2012 20:39 Widzę, że dużo nawet osób online , nikt nic nie dopowie? Człapnięte z Xperii :> RE: Konta gmail - parę pytań :) - kris6917 - 01-04-2012 21:09 Z tego co mi wiadomo na jeden nr tele mozesz zalozyc 10 poczt na pol roku chyba. Co do weryfikacji to na obecna chwile z tego co wiem jest konieczna, a co do wartości kąt to nie mam pojęcia RE: Konta gmail - parę pytań :) - Rzmijec - 02-04-2012 15:58 A więc tak: -Konta robione manualnie (ręcznie) na dane wyglądające na prawdziwe, np. na Michael Navaro czy Kahir Farad -Potwierdzone Schodziły by po 0.05$? Wy byście się skusili? Nie mówię tu o jakiś 500 kont tylko np po 20 czy jak, bo robię ręcznie i jeśli nic się nie zmieni to mam mały interesik xD Odp: Konta gmail - parę pytań :) - Rzmijec - 03-04-2012 05:32 @up Twój post wnosi coś do mojego tematu? ... Człapnięte z Xperii :> RE: Konta gmail - parę pytań :) - HeniutX - 04-04-2012 21:56 Ale to ty jesteś autorem obydwu postów o.O Ja bym kupił za 0.05$ Odp: Konta gmail - parę pytań :) - Rzmijec - 05-04-2012 07:13 @up W tym rzecz, że teraz gościu usunął posta :E Człapnięte z Xperii :> Konta gmail - parę pytań :) - Admin - 18-04-2012 09:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |