Problemy z Just been Paid - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: ProfitClicking - Just Been Paid (JBP - JSS Tripler) (/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322) +---- Wątek: Problemy z Just been Paid (/Temat-Problemy-z-Just-been-Paid-51616) Strony: 1 2 |
Problemy z Just been Paid - Paweu22 - 01-04-2012 09:49 JBP ma chyba jakieś problemy, Podniosą to i naprawią, ktoś ma jakieś konkretniejsze info na ten temat bo nie ukrywam jestem lekko zaniepokojony????? RE: Just been Paid - tomazzi - 01-04-2012 10:11 co masz na myśli pisząc problemy ?? mają coraz więcej osób - serwer nie wytrzymuje - zmieniają serwer na nowy więc stąd i czasem opóźnienia w naliczaniu pieniędzy - to nie są żadne problemy jeśli o to chodzi a wręcz zmiany na lepsze - jest coraz większe zainteresowanie i coraz więcej zarabiają to zmieniają serwer na lepszy więc inwestują by nam inwestorom serwis działał bez zarzutów RE: Just been Paid - Paweu22 - 01-04-2012 10:23 Mam na myśli nie naliczenie pieniędzy za pozycje zakupione przez poleconych a minęło już kilka dni. I z takimi podstawowymi procesami maja spore opóźnienia. Pisałem do nich ale jak do tej pory zero odzewu lub jakiejkolwiek reakcji. Mam nadzieje że zostanie to uregulowane i opanowane. Zainwestowałem kilkaset złotych wiec się trochę denerwuje. Może za bardzo panikuje ale nie mam doświadczenia w temacie zbyt dużego wiec chciałem sie zorientować o co chodzi. RE: Just been Paid - tomazzi - 01-04-2012 10:29 nie masz się czym denerwować jak pisałem wyżej - przybywa ludzi - serwer nie wyrabia - zmieniają na nowy lepszy bardziej wydajniejszy - stąd te obsuwy - tam nic nie ginie - wszystko zostanie naliczone i dodane tak jak powinno być RE: Just been Paid - Paweu22 - 01-04-2012 10:50 Skoro tak to troche mnie uspokoiłeś kolego tomazzi Panika nowicjusza RE: Just been Paid - tomazzi - 01-04-2012 11:29 (01-04-2012 10:50)Paweu22 napisał(a): Skoro tak to troche mnie uspokoiłeś kolego tomazzi Panika nowicjusza na prawdę na spokojnie jak na wojnie nie ma co panikować - nie jest to pierwsze opóźnienie i pewnie nie ostatnie - coś za coś - im lepszy serwer tym miesięczne koszty są coraz większe - dlatego w zmiany serwera inwestują dopiero wtedy gdy liczba osób jest już taka, że przepustowość jest za mała na zwiększoną liczbę osób ja w jss inwestuję i zarabiam od 15 miesięcy także nie ma się co denerwować RE: Just been Paid - Paweu22 - 01-04-2012 12:13 Wiec bede czekać cierpliwie na poprawe Słyszałem, że przenoszą się na taki który pomieściłby facebooka RE: Just been Paid - tomazzi - 01-04-2012 12:21 (01-04-2012 12:13)Paweu22 napisał(a): Wiec bede czekać cierpliwie na poprawe zgadza się - takie informacje padły na cotygodniowej konferencji organizowanym przez jss - informacje o porach i dniach odnośnie konferencji znajdziesz w e-mail otrzymywanych od jss RE: Just been Paid - Paweu22 - 01-04-2012 12:29 A wiadomo kiedy wszystko wróci do normy??? RE: Just been Paid - Hacked - 01-04-2012 13:34 Widzę, że powoli zaczyna wracać do normy. |