Little Bid Tasty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Little Bid Tasty (/Temat-Little-Bid-Tasty-51555) |
Little Bid Tasty - Dennisek78 - 30-03-2012 22:32 Witajcie otóż chciałbym Wam przedstawić NOWY serwis Na czym On polega ? - Licytujemy poprzez walutę "credit" różne przedmioty. Jakie ? : Skrawek naszych możliwych nagród do wygrania Jak widzicie pod napisem każdego przedmiotu jest "opłata" za zalicytowanie przedmiotu w przypadku 100funtów na paypal by zalicytować musimy posiadać 100credits. Wszystko się wydaje być takie proste że aż śmieszne co ? Oczywiście jest tutaj haczyk xD Najpierw 1 - Za 1000credits (jak 1 raz wykupisz 1k credits masz gratisowe 1k credits pózniej ta promocja znika) - 1000 credits kosztuje Nas 10funtów ale spokojnie są przelewy na paypal. 2 i ostatnim haczykiem jest to że Naszym zadaniem nie jest wpisania największej liczy funtów a właśnie My musimy wklepać najniższą Zapewne w głowach macie coś takiego " yyy WTF ?!" No tak każdy przedmiot które jest wystawiony do zakładki "live actions" posiada swoją unikalną niską cenę ten kto jest najbliżej tejże ceny wygrywa... Jaka jest trudność w znalezieniu tejże "unikalnej" ceny ? Powiem że na pewno nie jest tak prosto ale też nie tak makabrycznie trudno. By zalicytować trzeba wpisać w to okienko (obrane w zieloną ramkę) odpowiednią ilość bidsów przelicznik : 1bids= 0,01funta by znaleźć tą unikalną i najniższą cenę musimy analizować nasze poprzednie licytację jak przedstawia ten tutaj screen : Ja nie znalazłem jeszcze tej unikalnej oferty ... ;/ Legenda ( ;a ) : - oznacza że oferta jest wyjątkowa aczkolwiek nie najniższa (ten kto jest najbliżej najniższej ceny wygrywa) - Oferta nie jest wyjątkowa aczkolwiek poniżej tejże ceny może znajdować się ta wyjątkowa najniższa. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie :ok: Czysty link : http://www.littlebidtasty.com reflineczek : http://www.littlebidtasty.com/index.php?ref=41674 Każdemu przysługuje taka sama pomoc nie obchodzi Mnie czy Ty jesteś Moim reflinkiem czy też nie... Serwis NOWY więc nie jest jeszcze aż tak popularny Serwis wysyła stateczkiem z Wielkiej Brytanii do wszystkich państw prezenty, pokrywa koszty wysyłki jeśli z jakichś nieoczekiwanych powodów nie będą mogli przesłać paczki GWARANTUJĄ przesłanie rekompensaty w wysokości 80% od ceny danego przedmiotu. RE: Little Bid Tasty - Ropsont - 06-07-2012 21:43 Odświeżę trochę wątek - serwis trzyma się cały czas ale wygląda mi to na nieźle przekombinowaną sprawę otóż 8/10 aukcji wygrywa zawsze ta sama osoba. Wyjątkiem są aukcje z gwiazdką gdzie możne serio coś wygrać. Little Bid Tasty - Klin - 31-01-2015 14:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |