Forum ! Bijemy rekord zalogowanych ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Forum ! Bijemy rekord zalogowanych ! (/Temat-Forum-Bijemy-rekord-zalogowanych-5146) |
Forum ! Bijemy rekord zalogowanych ! - Rychu-Peja - 13-04-2010 23:34 Witam ! Ostatnio przeglądając forum zauważyłem mały licznik nad SB. "Najwięcej użytkowników online - 1,058 - było 02-26-2010 o 10:28 PM." A więc moja propozycja/zabawa polega na tym aby go pobić. Możemy się jakoś zgadać np. Admin wyśle wszystkim na PW wiadomość o której się spotykamy i już. Myślę że nie będzie dość mocnego przeciążenia serwera i da się pobić rekord Pozdrawiam. RE: Forum ! Bijemy rekord zalogowanych ! - Davids69 - 13-04-2010 23:48 Podczas czekania na restock jest chyb najwieksze nasilenie RE: Forum ! Bijemy rekord zalogowanych ! - Tech - 14-04-2010 00:28 Można by coś takiego, zrobić, tylko pytanie, po co? Lepiej chyba poczekać aż nadarzy się konkretna okazja do nabicia takiego rekordu (jak restock) i wtedy tylko odświeżać stronę btw pamiętam ten rekord, aż screena zrobiłem (to było chyba na lutowym restocku generalnym). RE: Forum ! Bijemy rekord zalogowanych ! - Admin - 14-04-2010 01:08 racja nie widze w tym sensu podstawowe pytanie "po co " Forum ! Bijemy rekord zalogowanych ! - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |