Zarabianie na uploadowaniu Shareflare - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na uploadowaniu Shareflare (/Temat-Zarabianie-na-uploadowaniu-Shareflare-51421) |
Zarabianie na uploadowaniu Shareflare - maarcin004 - 27-03-2012 17:20 Serwis należy do właścicieli takich serwisów jak: vip-file, sms-file, up-file Informacje ze strony: Kod: Your earnings depends on file size File size Earn, $ 0Mb .. 0.99Mb - Up to $4 1Mb .. 4.99Mb - Up to $6 5Mb .. 9.99Mb - Up to $8 10Mb .. 49.99Mb - Up to $12 50Mb .. 99.99Mb - Up to $14 100Mb .. 249.99Mb - Up to $18 250Mb .. 1499.99Mb - Up to $24 1500Mb ........... - Up to $30 Depending on your status - profits will vary Status: Paper with this status earnings will be 0 (For ppl who are temporarily does not benefit the service) Tin with this status earnings will be default/5 Bronze with this status earnings will be default/3 Silver with this status earnings will be default/2 Gold with this status earnings will be default/1.5 Platinum with this status earnings will be default Status is determined automatically by the system - daily. # Accepted countries: ALL # Payments are available on request. Make a request, please visit payments. The minimum amount of the request webmoney 5 WMZ (We pay in two days). The minimum amount of the request Paypal $15 (We pay every monday). Ja dzis dostałem wypłatę: Shareflare oferuje upload przez FTP jak i też remote upload. Z tego co zauważyłem nie ma ograniczeń ściagania. Prędkość ściągania jest dobra, ze swojego łącza (1 megabit) wyciągam praktycznie maksimum. Przy pobieraniu mozna korzystać z akceleratorów. Jeśli chodzi o rangi to ja mam op początku przygody z SF range Silver, nie sprzedałem żadnego konta premium, dzienna liczba pobrań z mojego konta waha się miedzy 120 a 640 Link do rejestracji RE: Zarabianie na uploadowaniu Shareflare - Limitless - 16-04-2012 20:54 Jak tyle masz ściągnięć dziennie to powinieneś już coś wypłacać a dowodu wypłaty nie pokazałes... ? |