Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? (/Temat-Jak-uzyskac-Voice-na-TS-ie-5137) |
Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - BartuS - 13-04-2010 20:04 Cześć ! W tym poradniku pokażę Wam jak uzyskać Voice, bez żmudnego błagania o niego Admina kanału. Krok 1. Otwórz TS'a i połącz się z naszym serwerem (KLIK Poradnik Jeppers'a) Krok 2. Kliknij w górnym pasku "Self" i wybierz opcję "Request Voice" Screen: Krok 3. Wyskoczy okienko, w którym wpiszesz powód prośby o Voice. Równie dobrze możesz też nic nie wpisywać Screen: Krok 4. Admin kanału powinien zaakceptować Twoją prośbę. Jeśli nie, admina nie ma przy PC, albo gra w gre, albo musiałeś nieźle przeskrobać To koniec. Mam nadzieję, że na SB shouty "Dajcie Voice'a" itp. znikną, i będzie czysto Poradnik w 100% mój. Jeśli chcesz skopiować, napisz o zgodę na PW. Jak by co, to przepraszam za czerwień RE: Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - Danio - 14-04-2010 13:58 voice jest po to zeby mozna było mówić na TS? RE: Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - Sony_st - 14-04-2010 17:09 To co jest tutaj opisane to jest tzw "Prośba o Voica" Co do pytania to tak, Voice jest nam potrzebny po to, aby móc rozmawiać z innymi RE: Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - BartuS - 14-04-2010 17:14 Jak nie masz Voice, to możesz tylko prywatne wiadomości tekstowe słać RE: Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - Sony_st - 14-04-2010 17:17 Ja i bez voica nie mogę wiadomości wysyłać RE: Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - MalinaJUMPER - 14-04-2010 19:45 bez wojsa da sie wysylac tylko do poszczegolnych osob jesli chce sie wyslac do all to trzeba miec wojsa RE: Jak uzyskać "Voice" na TS'ie ? - darkapple18 - 15-04-2010 16:06 (14-04-2010 17:17)Sony_st napisał(a): Ja i bez voica nie mogę wiadomości wysyłać |